Haberler

'Kıvanç Tatlıtuğ' Başka Diziyle Ekrana Gelecek!

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü paylaşacağı Siyah Beyaz dizisi ile alakalı izleyenleri üzecek bir iddia ortaya atıldı. Ay Yapım, "Siyah Beyaz" projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Siyah Beyaz dizisi ile alakalı çıkan son haberlere göre ise, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin iptal olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde diziye yeni bir oyuncunun katılmasıyla beraber senaryo krizi haberleri Kıvanç Tatlıtuğ tarafından yalanlanmıştı.

Buna göre güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün dizinin erkek dizisi olduğunu söylemesi ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ise ilk bölümlerde çok fazla kötü adam olarak görünmek istemediği, bu nedenle de Siyah Beyaz dizisinin iptal edildiği iddia ediliyor.

SİYAH-BEYAZ DİZİSİ BAŞLAMADAN BİTTİ

Defalarca yazılan senaryo yapım ekibinin de içine sinmedi ve diğer roller için Erkan Avcı ile Devrim Yakutla da anlaşılmasına rağmen Siyah Beyaz dizisi iptal edildi denilsede Ay Yapım', "Siyah Beyaz" projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ünlü oyuncuların dizinin konusunun içlerine sinmediği söylenerek, dizide oynamak istemedikleri onun yerine Star Tv'nin yeni projesi olan Cesur ve Güzel dizisinde başrol oynayacakları iddiaları ortaya atıldı. Bunun üzerine Ay Yapım'dan Siyah Beyaz projesi ie ilgili bir basın açıklaması geldi.

YENİ PROJE CESUR VE GÜZEL

Açıklamada senaryosunu Sema Ergenekon'un ve Eylem Canpolat'ın yazdığı, önümüzdeki Eykim ayında tv ekranlarına gelmesi planlanan Siyah Beyaz dizisinin yazım çalışmalarının halâ devam ettiği, dizinin sezon ortasında çekimlere hazır hale geleceği açıklandı. Ayrıca takvim farklılıkları nedeni ile Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün Ay Yapım'ın bir diğer yeni projesi olan Cesur ve Güzel adlı dizisi ile Eylül ayında Star Tv ekranlarında olacakları bildirildi.




Kaynak: Bültenler / Magazin

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title