Haberler

Katty Perry Yeni Klibinde Kleopatra Oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü İngiliz yıldız Katty Perry, Prism albümünün Dark Horse isimli 3. parçasına Mısır'da geçen mistik bir klip çekti.

Ünlü İngiliz şarkıcı Katy Perry, "Prism" adlı albümünün üçüncü parçası olan "Dark Horse" adlı şarkıya eski Mısır'dan ilham alınan esrarengiz bir klip çekti.Geçen hafta tanıtım filmi yayımlanan "Dark Horse" adlı video klibinde Perry, eski Mısır hükümdarı Kleopatra'yı canlandırdı. 29 yaşındaki pop şarkıcısı klipte platin renkli saçları ve mavi hiyeroglif desenli makyajı ile klasik Kleopatra imajının dışına çıkıyor.

PERRY KLİPTE DİREK DANSI YAPIYOR

Ünlü rapçi Juicy J. de Perry'ye klibinde eşlik ediyor. Birçok ünlü Mısır firavunun canlandırıldığı klipte, Perry birde direk dansı yapıyor. Katy Perry'nin klibi şarkıcının Youtube kanalında yayınlandıktan sonra iki üç gün içinde 25 milyon izlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Katy Perry Kleopatra Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (2)

Yusufyusuf2@hotmail.com:

1:15 saniyeye iyi bakin, adamin boynunda arapca ''ALLAH' yazili bir kolyesi var, ve burda Katy Perry tarafindan yakiliyor, bunlari ALLAH aski icin dinlemeyin bunlar bizim Rabbimizi apacik dusman ilan etmisler, uyanin Musluman kardeslerim

5
2
yanıtYanıtla
TEKNİK ÖĞRETMENsevdamumut@gmail.com:

TEKNİK ÖĞRETMENLER 13 YILDR NEDEN ATANAMİYOR BU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIK NEDEN BİZLERE KONTEJAN VERİLMİYOR? BİR ÜLKENİN GELİŞMİŞLİĞİ O ÜLKENİN TEKNİK SANAYİSİNDEN ELEMENINDAN DOĞMUYORMU NEDEN AVRUPAYA BAKMİYORSUNUZ? NEDEN DÜNYAYA BAKMİYORSUNUZ EY BAKANLIK?

0
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title