Haberler

"Kaderimin Yazıldığı Gün" Final Yapacak

Güncelleme:

Ünlü sunucu Mesut Yar, geçtiğimiz yıl en çok konuşulan diziler arasında yer alan "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisinin iki hafta sonra final yapacağını yazdı.

Özcan Deniz başrolünü oynadığı "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisinin set ekibi ile çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşarak dizinin biteceğinin sinyalini vermişti.

"İKİ HAFTA SONRA FİNAL YAPACAK"

Ekranların fenomen dizilerinden biri olma yolunda ilerlerken ikinci sezonunda su kaynatan "Kaderimin Yazıldığı Gün"ün ekrana veda edeceğini Posta'daki köşesinden Mesut Yar şöyle duyurdu:

"Kaderimin Yazıldığı Gün (Star TV) dizisinde sona gelindi. Dizi iki hafta sonra final yapacak. Açıkçası son dönemde yaşadığı kan kaybına rağmen TV köşelerine birçok konu çıkarmayı başaran dizinin neden bu noktaya geldiği net değil... Ama gerçek olan bir şey var ki, tek başına starların dizi kurtaramadığı bir devre girdik. Ve hikaye artık her şeyden önemli. Ekseninden çıkınca, seyirci refleks olarak "üstü kalsın" diyebiliyor... Sonuç itibarıyla Hatice Şendil, Özcan Deniz ve daha nice parlak ismi kadrosunda bulunduran dizinin kaderinin acıyla noktalandığı gün iki hafta sonra salı gecesi olacak. İlk benden duyun istedim!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz Mesut Yar Instagram Star Medya Magazin Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500

Yorumlar (35)

AZERI BALASI:

YALAN SOYLUYORSUNUZ. NE OLUR YALNIS BIR HABER OLDUGUNU SOYLEYIN. GERCEKDEN DE BIZ BU DIZIYI COK AMA COK SEVIYORUZ. BU DIZI BITERSE BIZ DE BITERIZ.

3
15
yanıtYanıtla
Rky:

Başlarda iyiydi sonra iyice saçmaladılar gerçi başlangıcıda saçmaydıya neyse ...iyi bişey yazacamda bulamıyomki :(((

9
6
yanıtYanıtla
AdanalıMobil-IOS:

Bence tv deki bütün dizileri kaldırın hepside toplumum ahlakını bozuyor aldatma ihanet hainlik namususluklar havada uçuşuyor

11
1
yanıtYanıtla
......ALPEREN OCAKLARI.........:

STAR İZLENMİYOR NE KADAR VATAN HAİNİ VARSA O KANALDA

7
4
yanıtYanıtla
BİTMEZSE A.....:

çok ta tınn

8
2
yanıtYanıtla
HhjMobil-IOS:

He le sükür

7
3
yanıtYanıtla
Yorum cuMobil-IOS:

İsabet olmuş dizinin final edilmesiyle boyle saçma dizilerin tvlerden kalkması gerekiyor

6
2
yanıtYanıtla
xx:

aferim ozcan-bu dizi senin tarzi degil. hatice kotu ve sate bir oyuncu.

6
1
yanıtYanıtla
SELKAYA:

kosem sultan ve avşar kızı varken bu dizi kalkmamalı

5
1
yanıtYanıtla
YOL YEMEZ:

SALI GÜNÜ EŞKİYA GÜNÜ

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title