Haberler

İbrahim Tatlıses'in Kızının Yılbaşı Kıyafeti En Rüküşler Arasına Girdi

Güncelleme:

Sanat camiası yılbaşında eğlencenin dibine vurdu. Gecelerde şıklık yarışı hakimken en rüküşlerden biri İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak oldu.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sonradan evladı olarak kabullendiği Dilan Çıtak, yılbaşı gecesini evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Levent Dörter ile kutladı. Çıtak'in kıyafeti hiç beğenilmedi.

TULUMUNUN ALT KISMI TAMAMEN TRANSPARANDI

Dilan Çıtak yılbaşı gecesi giydiği kıyafetle en rüküş isimler arasına girdi. Çıtak'ın tulum şeklinde giydiği kıyafetinin altı tamamen transparandı. Görenler, "Gözlerimiz kanadı." yorumunda bulunmadan edemedi.

İşte Dilan'ın o kıyafeti:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Çıtak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (34)

Necla:

Lütfen İBRAHİM TATLISES''e laf söylemeyin.

4
15
yanıtYanıtla
????:

bunlar kimki ya ses yok fizik yok ido da buda babaları ünlü olmasa kim bakar bunların yüzüne sıradan insanlar

18
0
yanıtYanıtla
gzm:

iğrenç

17
1
yanıtYanıtla
ADALET:

İBOYA YAKIŞIR KIZ OLMUŞ. ETME BULMA DÜNYASI

17
0
yanıtYanıtla
ATMA ZİYA:

Neresi kötü. Gayet modern.

3
13
yanıtYanıtla
örf adet:

Urfa spor kürt calar cingene oynar . . .

12
4
yanıtYanıtla
TRUMP:

babası yetmiyormuş gibi oğlu kızı bize mesele oluyor. Vesayet sistemi var galiba Sanatçı bunlar SANATÇIIII

14
1
yanıtYanıtla
sanatçı:

onlar sanatçı değiller . sanatçı topluma örnek olur ahlak taşır ar namus şeref haysiyet merhamet kavramları vardır sarhoş eğlendirmez paharaya tamah etmez kula kul olmaz. Sanatçı yeri gelir yapayalnız ve aç ölür ama kimseye gidip dilenmez sanatından da asla vazgeçmez. aradaki kavramları karıştırmayalım

yanıt10
yanıt0
küçük Trump:

babasından miras kaldı sanatçılık dayı sen ne diyorsun. Daha torunlarıda sanatçı olucak ONLARIN.

yanıt1
yanıt1
zigmo:

Tam bir Paçozzzz. . . :)

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title