Haberler

Hande Fırat, Erhan Çelik'e Kitabını Hediye Etti!

Güncelleme:

Hande Fırat, kitabını Gülben Ergen'le boşanma aşamasında bulunan Erhan Çelik'e hediye etti. Çelik, Fırat'la aralarında geçen samimi anların fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşadığı gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'la FaceTime'dan yaptığı görüşmeyle ülkenin neredeyse kaderini değiştiren ünlü gazeteci Hande Fırat, o gece yaşanaları kitaplaştırdı.

ÇELİK'E KİTABINI HEDİYE ETTİ

Hande Fırat, "24 Saat 15 Temmuz'un Kamera Arkası" isimli kitabı Gülben Ergen'le boşanma aşamasında bulunan Erhan Çelik'e hediye etti.

SAMİMİ ANLAR YAŞADILAR

Hande Fırat'ın kitabını hediye ettiği anları fotoğraflayan Erhan Çelik ile Hande Fırat arasında samimi bir sohbetin geçtiği gülen yüz ifadelerinden anlaşıldı.

"DOSTUM" DİYEREK INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Çelik, Fırat'la yaşadığı samimi anları "Başarısının ürünü kitabını can dostun elinden aldım. Daha ne başarılı işlerini kutlayacağız kim bilir! Bir kez daha ve bin kez daha tebrikler." notuyla Instagram hesabından paylaştı.

İşte Erhan Çelik'in paylaşımı:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Hande Fırat Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title