Haberler

Morkomedyen, sosyal medyanın yeni furyası olan çekilişlerin iç yüzünü anlattı

Güncelleme:

Morkomedyen adıyla ünlenen ve binlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Murat Genç, Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olarak Simge Ata'nın sorularını yanıtladı.

YouTube ve Instagram'da Morkomedyen adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Murat Genç, Haberler.com'un YouTube kanalında Simge Ata'nın sorularını yanıtlarken sıkça yapılan çekilişler hakkında bomba itiraflarda bulundu. "Bana itici geliyor" diyen fenomen, çekilişlerin bilinmeyen iç yüzünü anlattı.

Murat Genç, "Burç yorumlama fikri nasıl gelişti, nasıl dikkat çekti?", "Bu iş için ne kadar bütçe ayırdınız?" ve "Senaryo yazıyorsunuz. Yeni bir proje var mı?" gibi sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

"ÇEKİLİŞLERİ İSTEDİKLERİNE ÇIKARIYORLAR"

Çekilişler hakkında bilinmeyenleri anlatan fenomen şu ifadeleri kullandı: "Çekilişin iki türlüsü var; bir markalardan gelen ürünler, bir de sadece takipçi için verilen ama verildiği net olmayan çekilişler. Çekilişlerde üç kişiyi etiketleyip belirledikleri hesapları takip etmeleri söyleniyor ama ortada firma yok kim veriyor ama bu hediyeler gidiyor mu bunun takip mekanizması yok.

Ben bir fenomen tanıyorum 25 tane telefon hediye ediyor ama mesajlar geliyor hediyelerimiz gelmiyor diye. Canlı yayında çekilişlerin güvenilir olduğunu da söyleyemeyebiliriz. Çünkü sitelerde diledikleri kişiyi seçme özelliği olabiliyor. İnsanları da anlamıyorum telefon vererek bir milyon takipçiye ulaşmaya çalışıyor peki o insanlar ne kadar aktif ne gibi katkıları olacak belli değil. İnsanların sayılara bu kadar kafayı takması garip."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title