Haberler

Ebru Gündeş, Çalışanlarına 100 Bin TL'lik Gizlilik Sözleşmesi İmzalattı

Güncelleme:

Amerika'da tutuklu olarak bulunan Reza Zarrab ile boşanma aşamasında olan Ebru Gündeş, çalışanlarına gizlilik sözleşmesi imzalattı. Çalışanlar, sözleşmeye uymazsa 100 bin TL ödeyecek.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 3 yardımcısı, şoförü ve korumasına gizlilik sözleşmesi imzalattığı iddia edildi.

100 BİN TL ÖDEYECEKLER

Posta'nın haberine göre şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın Amerika'da davası sürüyor. Ebru Gündeş'in 3 yardımcısı, şoförü ve korumasına gizlilik sözleşmesi imzalattığı konuşuluyor. Eğer bilgi sızdırırlarsa tam 100 bin TL tazminat ödeyecekler.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Reza Zarrab Ebru Gündeş Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

BİLİRKİŞİ:

Ülkenin bütün lokantaları, lahmacuncu dönercisi , kuruyemiş şirketi, baklavacısı fetöcü tutuklanır fakat siyasetçisi maaşallah tertemiz olunca, sanatçısıda nasıl olacak elbet böyle olur yakışır.

3
1
yanıtYanıtla
Gitsinler ülkelerine !:

bu arada , cumhurbaşkanımızı parkalı denize benzetmek iftiradır AKP milletvekili, gülüyorum . . . Çünkü deniz gezmiş silahını doğrultup polisleri vurup kaçabilirdi, fakat o teslim olmayı seçti. . . O kiiiim o Deniz kim. Hiç bir umut cümlesi sen olmadan kurulamaz. . . Deniz gezmiş ruhun şad olsun . . .

1
2
yanıtYanıtla
Gitsinler:

Salak. . .

2
1
yanıtYanıtla
mert:

bu pisliğin dini imani paradır.

2
0
yanıtYanıtla
Gitsinler:

Yalıya girerken görülmüş , o yalıyı reza almış ona ! Peki sayın cumhurreisimiz neden el koydurmadı acaba. Yemeyin bizi AKP hükümeti. . Cani suriyelilerede Türk vatandaşlığı verdiniz zaten , bebek katillerine . . Çok doluyum. . Bu memleketteki cahillerin üstünden Türkiye''yi bit gibi sardınız.

2
0
yanıtYanıtla
DAYİİ:

VATAN sever ebru bakalım hırsız itrafçı hayın zııırap kocanada vatan hayını diye çatal fırlatacanmı senin gibilerin vatanıda para herşey paradır vatan sever ebruuuuu

1
0
yanıtYanıtla
Realist:

Bütün pislikleriniz ortaya döküldü, gizli saklınız mı kaldı ayol?

1
0
yanıtYanıtla
Fikir:

Yine arap ister boşandıktan sonra.

1
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI:

biraz konu dısına cıkmak istiyorum;reza100-200-300-400 milyonluk işler yapıyor (hayali yada gerçek !?) veya milyarlık tl banka yöneticilerine 5-6-7-8-9 her neyse milyon sus payı veriyor bizim medya EBRU GÜNDEŞİN 800 BİN TL HARCAMA HABERİNİ YAPIP UZUN Bİ SÜRE KONUŞMUŞLARDI -VAY BE EBRU SEN NE -TUTUMLU KADIN MIŞ SIN BE . Gizlilik sözleşmesindede cimri rakamları baz almıssın :))))

1
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

öhhhhhhhh yani

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title