Haberler

Diyanet, İftar ve Sahur Programı Yapan Hocaları Uyarmış

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi isimlerle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Ağlamalı dualardan kaçının" şeklinde uyarıda bulunmuş.

İftar ve sahur vakti program yapan hocaları, Diyanet'in Ramazan'ın hemen başında toplayıp uyardığı ortaya çıktı.

TELEVİZYONLARIN REYTİNG KOZU: HOCALAR

Her yıl olduğu gibi televizyonların Ramazan'da reyting kozu iftar ve sahur programı yapan hocalar oldu. Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş, Fatih Çıtlak, Ömer Döngeloğlu ve Emre Dorman en bilinenleri.

MEHMET GÖRMEZ TOPLANTI YAPTI

Ramazan'dan birkaç gün önce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in, bu isimlerden bazılarıyla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

"AĞLAMALI DUALARDAN KAÇININ"

Son iki yılı inceleyen Diyanet, hocalara, bu programlarda eksik noktalar olduğunu bir raporla durumu hocalarla paylaşmış ve şu önerilerde bulunmuş; Reyting uğruna programın içeriğinin zayıflamasına izin vermeyin, ağlamalı dualardan kaçının.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Karataş Nihat Hatipoğlu Mehmet Görmez Medya Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (13)

yorum:

fatih çıtlak hocamızı çok seviyorum. sohbetleri etkili ve güzel bir dille anlatıyor

11
4
yanıtYanıtla
MehdiMobil-IOS:

O değilde Tanrı bu şarlatanlarada izin verdiği için bizleri çokta umursamadığını zannetmeye başladım

5
5
yanıtYanıtla
Öner Demırkıran Mobil-IOS:

Hatipoğlu ağlamadan Nasıl anlatacak inandırıcı olmaz yutmazlar

5
2
yanıtYanıtla
enes:

la bunlar sahte hoca. dini kullanarak para kazanmaya çalışıyorlar. her programda kadın erkek . açık kapalı her tip insan izliyor.

3
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Dinayet dinimize sahip çıksın daÖNÜNE GELENİN MEDYA DA DİN KONUSUNDA SAÇMALIK YAPMASINI ÖNLESİN.

4
1
yanıtYanıtla
cesur:

iyide programlara çıkan o hoca efendiler ne kadar zat veriyor vergi veriyor o din alimleri ne kadar örnek alınacak insanlar. . bu büyük bir soru işareti birisi kaçak otel yapmış bir sürü olayı var geçen sene program başına 20 bin vermediniz mi çıkmam diyen ADAM. . . hatırlatayım askeri ücret bin tl değildi. . bunlara kanmayın orada bir tanesi allah için bulunmuyor tek dertleri ceplerini doldurmak. . .

5
0
yanıtYanıtla
eller aya siz....:

para lazım, milleti oyalamak lazım,

3
2
yanıtYanıtla
Nasihat:

İnsanoğlunun şahit olduğu (gözüyle görebildiği) tek şey ölüm. Oda ders olmuyor bazı insanlaraTamam sen inanma ama bu milletin dininle diyanetinle uğraşmaHaklıysan zaten seni hesaba çekecek yoktur için rahat olsun ama ya haksızsano nedenle şu fani dünyada kimseye karışma

5
0
yanıtYanıtla
sur21:

bizi aglatarak kendileri her pırogramda degişik takım elbise giyiyorar şimdi aldıkları maaş dudak uçuklatıyor

3
1
yanıtYanıtla
ÇAPANOGLU:

ben ömer döngeloglu hocanın üstüne hoca tanımam neden derseniz nihat hoca efendi program başı milyarları alıyor ondan sonra insan asgari ücretler gecinmesini bilmeli sükür etmeli diyor mustafa hocada artis kibirli çok degişik bir kişiligi var nerdeyse haşa ben peygamberim diyecek

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title