Haberler

Bodrum'da Kemal Doğulu İzdihamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence kulübünde sahen alan ‘İşte Benim Sitilim’ yarışmasının jürü üyesi Kemal Doğulu izdihama neden oldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence kulübünde sahen alan 'İşte Benim Sitilim' yarışmasının jürü üyesi Kemal Doğulu izdihama neden oldu.

İşte benim sitilim, programının jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulunan Moss isimli gece kulübünde sahne aldı. Dj kabinine geçen Doğulu yaptığı mixlerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişinin eğlendiği gece kulübünde izdiham yaşandı. Bodrum gecelerine hızlı bir giriş yapan Doğulu 2 saat boyunca Dj kabininden şarkılar çalarak yerli ve yabancı turistlere müzik ziyafeti çektirdi.

Haftanın 7 gününde 12 sahne yapacak

Yaptığı şarkı remixleriylede gece kulübünü coşturan Doğulu "Bu yaz beni yoğun bir sezon bekliyor. Bu gün ben kendi sezonumu açıyorum. 7 gün içerisinde 12 iş yapacağım sezon boyunca her hafta böyle bir programım var. Çok yoğun geçecek benim için" dedi.

26 Mayıs'ta İşte Benim sitilim yarışmasının sezon finalinin yapacaklarını söyleyen Doğulu, Canlı yayın olarak sezon finali yapacaklarını da sözlerine ekleyerek, Eylül ayında yeniden programa devam edeceğini açıkladı. Televizyonlarla görüşmeleri olduğunu da anlatan Doğulu kendisinin Dj liğe ağırlık vereceğini söyledi.

Kız kardeşini evlendirirken duygusal anlar yaşadığını ifade eden Doğulu hem ailesinin hem de kendisinin çok duygulandığını anlattı. Kız kardeşinin balayında olduğunu da cümlelerine ekleyerek kız kardeşine mutluluklar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kemal Doğulu Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title