Haberler

Balıkesir: Levent Üzümcü, Başkanlığı Reddetti

Fırsat Buldukça Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne Gelen 'Avrupa Yakası' Dizisinin Sevilen Oyuncusu Levent Üzümcü, "Ayvalık'a Belediye Başkanı Olur Musunuz?" Sorusuna Olumsuz Cevap Verdi.

Fırsat buldukça Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne gelen 'Avrupa Yakası' dizisinin sevilen oyuncusu Levent Üzümcü, "Ayvalık'a belediye başkanı olur musunuz?" sorusuna olumsuz cevap verdi.

Özel bir TV kanalında yayınlanan ve ilgiyle izlenen 'Avrupa Yakası' isimli dizide, derginin genel müdürü Cem beyi canlandıran tanınmış oyuncu Levent Üzümcü, geçtiğimiz gün Ayvalık'a geldi. Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i makamında ziyaret eden Üzümcü ile Başkan Türközen sohbet etti. Dizide Gaffur'u canlandıran Peker Açıkalın ile aralarındaki çekişme hakkında bir görüş belirtmek istemeyen Üzümcü, dizinin ilerleyen bölümleri hakkında da bilgi vermedi.

Ziyarette gazetecilerin sorularını cevaplayan Üzümcü, "Dizide genel müdür olamazsanız, Ayvalık'a belediye başkanı olur musunuz?" sorusuna, "Hayır. Ayvalık'ın çok güzel ve çalışkan bir belediye başkanı var. Ben Ayvalık'ı ilk kez bu kadar temiz görüyorum" cevabını vererek, dizilerde dahi olsa belediye başkanı olmak istemediğini söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, "Levent çok iyi bir turizm elçisi ve Ayvalıklı. Sık sık ilçemizi ziyaret edip bizleri onurlandırıyor. Dizide de başarılı bir oyun sergiliyor. Kendisini kutluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title