Haberler

Aleyna Tilki, "Şahane popon gözükmüyor" diyen takipçisine öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Güncelleme:

Son çıkardığı şarkısının klibindeki iç çamaşırlı halleriyle çok konuşulan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada "Şahane popon gözükmüyor" diyen takipçisine "Bu tweet, toplumun çok büyük bir bölümünün iç sesi. Şarkımdan çok iç çamaşırımın konuşulması yaşadığım tacizlerin devamı" diyerek tepki gösterdi.

Genç yaşta şöhreti yakalayan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı Take It or Leave It ve klibini sevenlerinin beğenisine sundu. İddialı klibindeki iç çamaşırlı halleriyle çok konuşulan şarkıcı, hakkında yapılan bir yoruma sessiz kalamadı.

"ŞAHANE POPON GÖZÜKMÜYOR"

Tilki'nin klibini izleyen bir sosyal medya kullanıcısı, "Şahane popon yeterince gözükmüyor. Daha çok ön plana çıkar. Take It or Leave It'de ne güzel gözüküyordu" yorumunu yaptı. Gelen çirkin yoruma sessiz kalamayan Aleyna Tilki, ise paylaşımı Twitter hesabından yayınlayarak şu sözlerle sitem etti: "Bu tweet, toplumun çok büyük bir bölümünün iç sesi. Yeni şarkımda bahsettiğim duygudan çok bir önceki İngilizce şarkımdaki iç çamaşırımın konuşulması hayatım boyunca yaşadığım tacizlerin devamı gibi! Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var!"

"MADEM TEŞHİR EDİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUNUZ DUYGULARIMLA İLGİLENSEYDİNİZ"

Tilki paylaşımının devamında ise "Madem muhafazakardınız ve bir kız çocuğunun teşhir edildiğini düşünüyorsunuz o zaman ilgilenmeniz gereken şey kıyafetlerim değil duygularım olmalıydı! Ama siz iyiliği değil, insanların baskı hissetmeden yaşayabilmesini kısıtlamak ve onları daha çok travmatize etmeyi seçtiniz hep" ifadelerini kullandı.

Öte yandan gelen eleştirilere cevap verirken genelleme yapan Aleyna Tilki'ye tepkiler de beraberinde geldi.

Aleyna Tilki, 'Şahane popon gözükmüyor' diyen takipçisin öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Aleyna Tilki, 'Şahane popon gözükmüyor' diyen takipçisin öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Aleyna Tilki, 'Şahane popon gözükmüyor' diyen takipçisin öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Aleyna Tilki, 'Şahane popon gözükmüyor' diyen takipçisin öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Aleyna Tilki, 'Şahane popon gözükmüyor' diyen takipçisin öfke kustu: Bu yaşadığım tacizlerin devamı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

Koşarken belli olmaz:

Şoför koltuğunda oturan sensin ve bize arabayı durdur diyorsun yapma eleynâ frene bas artık

208
14
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Ses yok görüntü çok. Millet gördüğünü yorumluyor. Taciz kesinlikle var. Tacizi böyle giyinerek sen yapıyorsun Tilki

203
15
yanıtYanıtla
Gariban:

Açılan sadece ağzıysa sorun değil!!

171
18
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

O Ses Türkiye de "Gesi bağları" türküsünü söyleyerek kendini sevdiren Aleyna' nın geldiği durumlar, kıyafetleri çok ama çok fazla utanç verici.

141
10
yanıtYanıtla
corci:

yorumcular kıskançlıktan çatlamış yine, kızın da çok umurundaydı.

28
117
yanıtYanıtla
Mehmet Can:

bu kızcaaz vicudunu degilde sesini ve sarkılarını sergilemeyi secmeli artık.yada video klip hiç yapmasın mümkünse.

104
5
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hiçbir yeteneğin olmadığı için soyunduğunu sen de en çok iyi biliyorsun soyunarak elde ettiğin kitlenin az soyunduğunda eleştirmesine kızmak ne kadar mantıklı ?

99
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

iki dandik abuk sabuk sarkiyla veya et teshir ederek magazin adi altinda reklamla meshur olmak sadece bizim ülkemizde mümkün o yüzden kendi ülkelerinde bir ot olamayan yabancilar bile bizim ülkemizi tercih ediyorlar.

86
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Kim bu ya Aleyna Tilki? Hiç bir özelliği niteliği yok..İlgi göstermeye değmez

69
6
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Daha geçen gün iç çamaşırlarıyla poz veren sen değilmiydin? Ne gösteriyorsan o konuşulur?

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title