Haberler

    Latovlevici Sol Beke Geçiyor

    Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle hafta içinde bazı antrenmanları kaçıran Linnes yerine Latovlevici'nin Kasımpaşa karşısında oynaması gündemde.

    Süper Lig'in 5.haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Galatasaray'da yeni transferlerden Iasmin Latovlevici'ye forma şansı doğdu.

    Teknik direktör Igor Tudor, Antalyaspor maçında hafif sakatlık geçiren ve hafta içinde bazı antrenmanları kaçıran Martin Linnes'in yerine Latovlevici'yi Kasımpaşa maçında tercih edebilir.

    Tudor, Muslera'nın önünde Maicon-Serdar ikilisini kullanacak. Sağ bekte ise yine Mariano forma giyecek. Orta sahadaki düzeni koruması beklenen Hırvat teknik adam, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda ve Tolga'ya şans verecek. Forvette ise Gomis gol yollarında etkili olmaya çalışacak.

    Ligde 4 hafta sonunda 10 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılılarda taraftarlar karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Türk Telekom Stadyumu'nda 45 bin civarında taraftarın yer alması bekleniyor.

    Lige iyi bir giriş yapan Kasımpaşa, 7 puanla 4.sırada bulunuyor. Kemal Özdeş'in ekibi, ilk hafta Alanyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettikten sonra Beşiktaş ile sahasında 2-2 berabere kalmıştı. Üçüncü hafta Akhisar'a deplasmanda 2-1 kaybeden Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenmişti.

    İki takım 27. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecekler. Geçmişte oynanan 26 lig maçından 16'sını Galatasaray kazanırken 6 karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar Kasımpaşa ağlarına 51 gol bırakırken Kasımpaşa bu gollere 25 kez yanıt verdi.

    Galatasaray, üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 mağlup ederken geçtiğimiz sezon Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı kırmızılı ekip 2-1 kazanmış, Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadele ise 3-1 Kasımpaşa galibiyetiyle bitmişti.

    Aynı başlıkta

    Süper Lig

    Sonuçlar

    Puan durumu

    GalatasarayEkipKasımpaşaEkipIgor TudorSporcuIasmin LatovleviciSporcuMartin LinnesSporcu
    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Martin Linnes Antalyaspor Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title