Haberler

Lady Gaga, İlk Kez Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Lady Gaga, "Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamında 16 Eylül'de ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Dünya genelinde 27 milyon albüm ve 125 milyon single satışına sahip olan sanatçı, üç dünya turnesinde $300 milyon dolar hasılat elde etti. Gaga, 3,2 milyon bilet satışı gerçekleştirerek dünyanın en önemli turne sanatçılarından biri olarak kabul ediliyor. Şuanda listelerde bir numara olan ve en çok satan albüm olan ARTPOP'un tanıtımı kapsamında ülkemize gelecek olan Lady GAGA, İTÜ İstanbul Stadyumu'nda hayranlarıyla buluşacak.

İLK DURAK İSTANBUL

5 grammy ve 13 MTV Video Müzik ödülü bulunan Gaga, Avrupa Turnesinin ilk durağında İstanbul'da olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Lady Gaga İstanbul Türkiye Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Samet:

Ortadoğu kan ağlıyor. Müslümanlar can veriyor. Gagamız bizi onurlandırıyor.

8
0
yanıtYanıtla
CONİY:

mason kuklası onlardan izinsiz tuvalete giremez bu kadın

4
0
yanıtYanıtla
bakıcı, kakıcı vede takıcı:

gelsin bakalım, biede biz görelim enine boyuna derinliğine bakalım nasıl idare edermi falan

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title