Haberler

Kutsal Damacana, 7 Ocak 2011, 20:00

Kahkaha Makinesi Şafak Sezer, Genç Bir Kızın İçine Giren İblisi Çıkarmaya Çalışan Papaz Olursa!

Hayatını gemilerde tayfalık yaparak geçirirken, âşık olduğu kız tarafından aldatıldığını öğrenen Fikret (Şafak Sezer), İstanbul'a dönmeye karar verir. İstanbul'da bir oto yıkamada çalışan saf arkadaşı Asım'la (Ersin Korkut) takılan ve oynadığı at yarışları sayesinde günün birinde zengin olacağını düşünen Fikret, semtteki kilisenin papazının Vatikan'a gitmesini fırsat bilerek, kiliseyi ev olarak kullanmaya başlar.

Bu arada boynuna taktığı kolye yüzünden içine şeytan giren Selin'i (Büşra Pekin) bu durumdan kurtarmaya çalışan ablası Deniz (Eyşan Özhim), çareyi bir papaza başvurmakta bulur. Kilisenin yolunu tutan Deniz, Fikret'i, papaz kılığında görür ve curcuna başlar...

Başrollerinde Şafak Sezer (Fikret), Ersin Korkut (Asım), Eyşan Özhim (Deniz) ve Büşra Pekin (Selin)'in rol aldığı ' Kutsal Damacana' 7 Ocak Cuma saat 20.00'de Türkmax'ta seyircileri kahkahaya boğacak.

Kaynak: Bültenler / Sinema

Sinema Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title