Haberler

Kütahya: 8 Yıldır Çocuklarını Göremeyen Slovak Anne, Validen Yardım İstedi

Kütahya'da İkamet Eden Slovenyalı Anne, 2 Çocuğunu 8 Yıldır Göremediğini Belirterek, Vali Osman Aydın'dan Yardım İstedi.

Kütahya'da ikamet eden Slovenyalı anne, 2 çocuğunu 8 yıldır göremediğini belirterek, Vali Osman Aydın'dan yardım istedi.

6 yıl önce Müslüman olup Hasan Yangil'le evlenen (Maria) Meryem Yangil, ayrıldığı Gaziantepli eşi M.K.'den olan 2 kızının 8 yıldır kendisine gösterilmediğini öne sürerek, gözyaşlarına boğuldu. Avusturya'da tanışıp evlendiği Gaziantepli M.K.'den olan 19 yaşındaki kızı Naile ve 10 yaşındaki Zeynep'in kendisine gösterilmediğini belirten Meryem Yangil, "Yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Ayrıldığım eşim 2 evladımı göstermiyor. Çocuklarımın şu anda nerede olduklarını da bilmiyorum. Çocuklarımın yıllar önce çekilen fotoğraflarını öperek hasret gidermeye çalışıyorum. Ben Kütahya'da evlendiğim eşimle mutluyum. Ancak, ayrıldığım eşimin 2 kızımı bana göstermemesi içimde kanayan bir yara. Devletten ve Vali Osman Aydın'dan isteğim, kızlarımı benimle buluşturması" dedi.

Ayrıldığı eşi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Yangil, M. K.'nin izine Türkiye'de ve yurtdışında rastlayamadığını bildirdi.

Hasan Yangil ise, eşinin çocuklarına kavuşması için bazı teşebbüslerde bulunduğunu ancak bunda başarılı olamadığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title