Haberler

Şebnem Ferah, Ceza ve Tnk, İzmit'i Coşturdu

Ergün AYAZ- Ceyhun CANTEZ/İZMİT (Kocaeli), (DHA) İZMİT'te, 9'uncu Fanta Gençlik Festivali'nin ilk konserinde sahneye çıkan Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu, şarkılarıyla 10 bin kişiyi coşturdu.

Ergün AYAZ- Ceyhun CANTEZ/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

İZMİT'te, 9'uncu Fanta Gençlik Festivali'nin ilk konserinde sahneye çıkan Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu, şarkılarıyla 10 bin kişiyi coşturdu. Konserde bir ara baterinin başına geçen Şebnem Ferah performansıyla alkış aldı.

İzmit Fuar Alanı Güneş Sahnesi'nde düzenlenen konserde sahneye ateş ve lazer gösterisiyle çıkan rock müziğin güçlü sesi Şebnem Ferah, son albümü 'Benim Adım Orman'dan ve eski albümlerinden şarkılar söyledi. Şarkılarını hayranlarıyla coşku içinde söyleyen Ferah, konserde bir ara baterinin başına geçti. Şarkıcı, performansıyla alkış aldı. Festivalin başlangıcı için İzmit'ten iyi bir çıkış yaptıklarını söyleyen Şebnem Ferah, "Nasıl başlarsan öyle gider derler. 1 ay boyunca sürekli yolda olacağız. İyi dileklerinizi bizden sakın eksik etmeyin" dedi.

'CEZA'YLA KENDİLERİNDEN GEÇTİLER

Konserde, rap sanatçısı Ceza da son albümü 'Onuncu Köy'den söylediği şarkılarla geceye katılanları coşturdu. Ceza'nın hareketli parçalarıyla dans eden gençler, 'Fark Var' şarkısını bir ağızdan söylerken, kendilerinden geçti. Geçen yıl da İzmit'te aynı coşkuyu yakaladığını ifade eden Ceza, "İzmit ilk durağımız. Geçtiğimiz yıl da İzmit'teki konserimiz dolu ve renkli geçmişti. Bu yılki konserimiz de inanılmaz güzel geçiyor. İzmitlilerle birlikte olmak çok güzel" diye konuştu.

TNK'DEN SAHNE ŞOVU

'Fanta Genç Yetenek Arıyor' yarışmasında birinci olan ve ilk albümleri 'Söyle Ruhum' ile dikkat çeken rock grubu TNK, şarkılarıyla ve dans gösterileriyle konser alanını dolduran gençlerden alkış aldı.

Festival kapsamında Şebnem Ferah, Ceza ve TNK grubu bir ay boyunca 16 kentte konser verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title