Haberler

Gökhan Kırdar’ın, İkinci Durağı Marmaris

Güncelleme:

Foton Çağı | Photon Age" Projesi İle Dünyamızı Etkisi Altına Aldığı Bilinen Foton Işınlarına Ve Ay Işığının Ruhumuzdaki Etkilerine Karşı Müzikal Ve Felsefi Farkındalık Uyandırmayı Amaçlayan Ünlü Müzisyen Gökhan Kırdar; Projenin İkinci Konserini 17 Temmuz 2010, Cumartesi Akşamı Saat 21:30'da Marmaris Amfi Tiyatro'da Gerçekleştirecek!

"Gökhan Kırdar, yeni projesi "Foton Çağı | Photon Age" kapsamında Türkiye'nin birçok noktasında ve New York, Londra, Berlin, Viyana gibi dünyanın önemli şehirlerinde konserler vermeye hazırlanıyor. Müziğin dans, video ve özel ışıkla desteklendiği, müzik terapisi özelliği de taşıyan "Foton Çağı | Photon Age" konserlerinde sanatçı; projeyi oluşturan başlıklar 'İlk Aşk', 'Beni Buluş', 'Seni Buluş', 'Bizi Buluş' ve 'O'nu Buluş' dönemlerinden seçtiği albüm ve şarkıları, kendine özgü felsefi ve lirik anlatımıyla seslendirecek.

Kırdar, konserde "Yerine Sevemem" adlı unutulmaz şarkısıyla başlayıp, en son çalışması "Işık'la ve Aşk'la" ya kadar uzanan yolculuğunu hayranları ve izleyenleriyle paylaşacak. Müzikal film hazırlıklarına çok yakında başlanacak olan "Foton Çağı | Photon Age" projesi kapsamında bir de tasarım sergisi hayata geçirilecek. Projeye dair oluşacak single ve albümlerin ise LOOPUS ve EMI işbirliğinde tüm dünyada yayına sunulması planlanıyor.

LOOPUS Entertainment yapımcılığında, OQLUB prodüksiyonu ve bkz. organizasyonuyla gerçekleştirilen Gökhan Kırdar "Foton Çağı | Photon Age" Projesi Dünya Turnesi"nin Marmaris konseri; 17 Temmuz 2010, Cumartesi akşamı saat 21:30'da Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek. Giriş ücreti 25 TL olan konserin biletleri, Biletix'ten, Meydan - Tansaş önünde kurulacak bilet satış gişesinden ve konser girişinde kapıdan temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title