Haberler

Edirne'de Sahnelenmesi Planlanan Tiyatro Oyunları İptal Edildi

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun şubat ayı programı kapsamında sahneleyeceği "Tersine Dünya" ve "Barış Gezegeni" oyunları iptal edildi.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun şubat ayı programı kapsamında sahneleyeceği "Tersine Dünya" ve "Barış Gezegeni" oyunları iptal edildi.Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklama, İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanat Teknik Müdür Yardımcısı Enver Başar'ın konuyla ilgili valiliğe iptal yazısı gönderdiği belirtildi.Başar'ın açıklamasında şunları kaydettiği aktarıldı: "Genel müdürlüğümüzün Şubat 2016 aylık programı çerçevesinde Tersine Dünya oyunumuz ve Barış Gezegeni adlı çocuk oyunumuzun Edirne ilinde temsil edileceği bildirilmiştir. Ancak yazınızda belirtmiş olduğunuz müdürlüğünüzün yeterli personeli olmaması nedeniyle, ilinizde gerçekleştirilmesi planlanan oyunların reklam çalışmaları ve bilet satışları için müdürlüğümüzce personel görevlendirilmesi talebiniz, Şubat 2016 aylık program doğrultusunda yoğun temsil ve turne programı kapsamında mümkün olmaması nedeniyle oyunların iptal edilmesi zorunluluğu doğmuştur."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title