Haberler

Koronavirüse karşı Fas asıllı Hollanda vatandaşının yaptığı stok görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan videoda koronavirüse karşı olası bir karantina durumu için Fas asıllı Hollandalının yaptığı stok görenleri hayrete düşürdü.

Koronavirüs Avrupa'da etkisini artırırken eve yapılan stoklarda ölçü bazen şaşabiliyor. Sosyal medyada paylaşılan bu video da durumu özetliyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs son günlerde ilk görüldüğü yer olan Çin'de etkisini azaltırken Avrupa'da ise hızla artıyor. Virüsten en çok etkilenen İtalya'da vatandaşlar özel izinle sokağa çıkabiliyorlar.

EVİ MARKETE ÇEVİREN STOK

Sosyal medyada paylaşılan videoda Fas asıllı Hollanda vatandaşının olası bir karantina veya sokağa çıkma yasağına karşı evine yaptığı stok "pes" dedirtti. Öyle ki her üründen onlarca alan kişi evini adeta mini markete çevirdi.

HOLLANDA'DA SON DURUM

Hollanda İlköğretim ve Medya Bakanı Arie Slobs, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ülke genelinde okulların pazartesiden itibaren 6 Nisan'a kadar tatil edildiğini açıkladı.

Hollanda hükümeti, ülke genelinde yaygınlaşan Kovid-19 vakalarının ardından olağanüstü toplandı.

Slobs, düzenlediği basın toplantısında, okulların 6 Nisan'a kadar tatil edildiğini ve çocuk bakım merkezlerinin de kapalı kalacağını duyurdu.

MARKETLERDE YAĞMALAMAYI DURDURMA TAVSİYESİ

Hollanda Sağlık Bakanı Bruno Bruins da okulların tatil edilmesinin yanı sıra yerel saatle 18.00'den itibaren spor kulüpleri, kafe ve restoranların da kapatılacağını kaydetti.

Halka "marketlerde yağmalamayı durdurma" tavsiyesinde bulunan Bruins, tüm toplumun durumun kötüleşmesini engellemek için dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

ÖLÜ SAYISI 20'YE ÇIKTI

Hollanda Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM) yaptığı yazılı açıklamada, ülkedeki vaka sayısının 176 kişi artarak 1135'e, ölü sayısının ise 12'den 20'ye yükseldiğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Koronavirüs Hollanda Fas Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

HIZLI JOE:

STOKLADIĞI ENDÜSTRIYEL YİYECEKLERDEN KANSER OLMA ORANI KORONAVİRÜSTEN DAHA YÜKSEK OLDUĞU KESİN. .

17
1
yanıtYanıtla
at:

arap işte ne bekliyon

3
2
yanıtYanıtla
mehmet kara:

siz hiç ölmeyecemiş gibi yaşayın Rabbım kıyametı getiriyor haberiniz yok

2
0
yanıtYanıtla
burak:

evine koltuk almamış hep yeme içme :)

1
0
yanıtYanıtla
Pubg:

Bu ev istila durumunda iyi lotlanır :D yerini iyi ezberleyin gencler :D

0
0
yanıtYanıtla
MERT:

Avusturalyada yurtdisindan gelenlere evde , turist ise hotelde 2 hafta karantina uyguluyorlar buna uymayanlar 50. 000 bin dolar ceza uygulaniyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title