Haberler

Köri Soslu Tavuk Tarifi - Muhteşem Lezzet - Mutlaka Deneyin - Nefis Yemek Tarifleri

İçerisinde bir çok baharatlarla harmanlanan köri Güneydoğu Asya da vazgeçilmez bir sos. Şifa kaynağı olan baharat çeşitleri ile bir arada olan köri bilmeyenlerin denemesini tavsiye ederim.

İçerisinde bir çok baharatlarla harmanlanan köri Güneydoğu Asya da vazgeçilmez bir sos. Şifa kaynağı olan baharat çeşitleri ile bir arada olan köri bilmeyenlerin denemesini tavsiye ederim. Tavuk parçaların arasındaki arpacık soğanı ve isteğe göre ilave ettiğimiz parmesan peyniri ile lezzetli bir hale getirdik. Şık sunumu doyurucu köri soslu tavuk tarifini sizlerinde beğeneceğinizi düşünüyoruz. Yanında makarna ile servis yapabileceğiniz köri soslu tavuk tarifini misafirlerinize ve ailenize pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Beyaz etle yakışan ve birbirine uyum sağlayan köri soslu tavuk tarifini sizlerde denemek isterseniz videomuzu izlemeyi unutmayın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title