Haberler

Korgeneral Kalyoncu, Diyarbakırspor'u Ziyaret Etti

7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu, Diyarbakırspor Kulübü Yöneticilerine Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

7. Kolordu Komutanı Korgeneral Bekir Kalyoncu, Diyarbakır spor Kulübü yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Korgeneral Kalyoncu, ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır spor Yönetim Kurulu'na iade-i ziyarette bulunmak için geldiğini söyledi.

Kendilerinin çok başarılı olacaklarına inandığını, projelerini dinlediğinde, özellikle sadece spor açısından değil, Diyarbakır'a belli oranda istihdam sağlayacak ve bugün şehre yakışacak birtakım üretken faaliyetler içinde kendilerini görmekten de son derece mutlu olduğunu ifade eden Korgeneral Kalyoncu, sporun insanları yaklaştıran, birbirine kaynaştıran güzelliklerden biri olduğunu belirtti.

Korgeneral Kalyoncu, şöyle konuştu:

''Diyarbakırspor bize bu güzellikleri yaşatmaya devam ediyor. Gönlümüz onun süper ligde daha büyük kulüpler arasında yer almasından yana. Spor demek sadece sahada koşmak değil. Gençlere örnek oluyorlar, birtakım ufuklar açıyorlar, vizyon getiriyorlar. Bizler her zaman Diyarbakırspor'un yanındayız. Diyarbakırspor hepimizin.

Buradan da bir çağrıda da bulunmak istiyorum; Diyarbakır'dan, bu güzel şehirden başka şehirlere göç eden birçok hemşehrimiz var. Gönül ister ki bu güzel kulüp için bir şeyler yaparlar. Hep birlikte el ele layık olduğu yere bu kulübü çıkartırız.''

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren de bugünün Diyarbakırspor için önemli bir gün olduğunu, Korgeneral Bekir Kalyoncu'nun daha önce de Diyarbakırspor konusunda çok büyük hassasiyet gösterdiğini söyledi.

Diyarbakırpor'un sporcularının sakatlığına, tedavisine kadar birebir ilgilendiğini ifade eden Öktüren, ''Paşamız bu derecede çok iyi bir Diyarbakırsporludur'' dedi.

Daha sonra Öktüren, Korgeneral Bekir Kalyoncu'ya Diyarbakırspor forması hediye etti. Korgeneral Kalyoncu da Öktüren'e plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title