Haberler

Kore'de Şenol Güneş Fırtınası...

Güney Kore'nine Soeul Takımını Çalıştıran Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ligdeki 3'üncü Maçını da 3 Puanla Kapattı.

Güney Kore'nine Soeul takımını çalıştıran milli takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş, ligdeki 3'üncü maçını da 3 puanla kapattı.

Soeul, ilk hafta hafta evinde oynadığı sezonun ilk maçında Daegu'yu 2-0 yenerken maçı 19 bin kişi izledi. Güneş'in ekibi, geçen hafta da Chunnam deplasmanını 1-0'lık galibiyetle kapatırken, FC Seul şampiyonluğun güçlü adayları arasında gösterilmeye başlandı. Oynadıkları 1 kupa maçını da kazanan FC Seul, dün de evinde sezonun en fazla izleyici toplayan, 26 bin kişinin izlediği maçta Jeju'yu konuk ederken baştan sona baskılı götürdüğü maçı ikinci yarıda attığı tek golle kazandı.

Şenol Güneş maçtan sonra soruları yanıtlarken maçı başından sonuna kadar baskılı götürdüklerini, oyunun tek hakimi olduklarını, bekledikleri gole 2'nci yarıda ulaştıklarını belirtirken, "Bu maçı da kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan ve maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bir futbolcumuz sakatlandı. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kadro değişikliğine gidebiliriz. Henüz kadromuz tam oturmadı. İlerleyen haftalar daha iyi olacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title