Haberler

Konyalı Saat’ten Tüm Markalarda %20 İndirim

Saat Sektörünün Köklü Firmalarından Konyalı Saat'ten Yaza Damgasını Vuracak Bir Kampanya Daha.

Konyalı Saat hızla değişen dinamik, trendlere yön veren koleksiyonları; ev sahipliği yaptığı 30'u aşkın dünya markası ve 2.000'i aşkın modeli ile saat tutkunlarının tek adresi olmaya devam ediyor. Mağazalarında bulunan tüm ürünlerin yer aldığı online satış mağazasına özel sunulan %20 indirim kampanyası ile herkes yaza yeni saatiyle merhaba diyecek. Havale ve EFT ile yapılan alımlarda geçerli olan indirim kampanyası ile beğendiğiniz saat kapınıza gelecek.

Beğenin, Tıklayın, %20 İndirimle Kapınıza gelsin

Stokta olmayan hiçbir ürünün satışa çıkarılmadığı ve tüm markaların uygun ödeme koşulları ile sunulduğu online satış mağazasında, ürünlerin gönderimi için ekstra kargo ücreti yok. Tüketiciyi yanılgıya düşürmeyen gerçek ve yüksek kalitede ürün görsellerinin kullanıldığı siteden alacağınız ürünlerin değişim ve iade seçenekleri de mevcut.

Üstelik kendinize veya sevdiklerinize alacağınız hediyeler sizin için hediye paketi yapılıyor ve yazılmasını istediğiniz not ile birlikte adreslerine ulaştırılıyor. Ayrıca dilerseniz İstanbul içine 4 saatte teslimat da yapılabiliyor.

Siz de bu yaz zamanda yenilik yapmak istiyorsanız sadece bir 'tık' uzağınızdaki bu muhteşem kampanyayı kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title