Haberler

Konya'da Yılın Başarılı Polislerine Takdir Belgesi ve Ödülleri Verildi

Konya'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Yılın Polisi Seçilen 20 Polise Düzenlenen Törenle Ödülleri Verildi.

Konya'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle yılın polisi seçilen 20 polise düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Polisevi'nde düzenlenen programa Konya Valisi Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Özdemir, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mazlum Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, daire müdürleri ve emniyet personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Polis Teşkilatı'nın 163 yıldır halkın gönlünde hak ettiği yeri aldığını belirterek, Konya Polisi olarak vatandaşın huzur ve güvenliği için her şeyi yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de konuşmasında emniyetle el ele vererek her türlü çalışmalarında destek verdiklerini ifade etti. Vali Osman Aydın ise, emniyet teşkitalının geçmişine değindikten sonra, devletin poliste başladığını belirterek, "Vatandaşlarımız en çok polis merkezlerine başvuruyor. Burada polisimiz vatandaşımızın güvenini kazanarak hareket ediyor. Onlarla birlikte çalışarak suçların önüne geçiyor. 163 yıldır başarılı bir şekilde çalışan emniyet teşkilatımız bundan sonra da bu çalışmalarına devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan ve başarılı olan 20 polise protokol tarafından takdirname ile çeşitli hediyeler verdi. Ödül töreninden sonra Konya Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı başarılı çalışmaların yer aldığı sinevizyon gösterisi izlendi.

(HİV-FM) 10.04.2008 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title