Haberler

Komşularıyla Arazi Anlaşmazlığı Yaşayan Hayırsız Evlat, Annesini Traktörün Önüne Attı

Güncelleme:

Hindistan'da arazi anlaşmazlığı yaşadığı aile ile çıkan tartışma sonucunda annesini traktörün önüne atan adam, olayın görüntülerinin internette yayılması üzerine polis tarafından tutuklandı.

Hindistan'ın Washim bölgesindeki Mungla köyünde bir adam, annesini kalkan olarak kullanarak traktörün ilerlemesini engellemeye çalıştı. Konunun arazi anlaşmazlığı ile ilgili olduğu açıklandı.

HAYIRSIZ EVLAT YAKALANDI

İki aile arasındaki toprak mülkiyeti tartışması üzerine annesini traktörün önüne atan adam hakkında soruşturma açıldı. Kadının korkarak çığlık atmasına rağmen oğlunun vazgeçmediği görülürken, polis iki aileden toplam 15 kişiyi gözaltına aldı.

Olayın görüntüleri internette viral olarak izlenme rekorları kırmakla birlikte kalpsiz evlada da tepki yağdı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (30)

Aslı:

hindistan çok güzel bir ülke,hindli bir kocayla evleneceğim.onlar bizim kırolardan daha medenidirler.

5
31
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ:

DOĞRU TECAVÜZCÜLER DAHA MEDENİ SİZİN GİBİLER İÇİN

yanıt8
yanıt1
Zafer:

Adanadan haber cikmayinca hindistanada dadandı haber siteleri

31
3
yanıtYanıtla
maho:

Evet bu çinli ve hindulara hayvan demek hayvanlara hakaret olur

24
3
yanıtYanıtla
MISIRLI BEYZADE:

iyide sizin IRKINIZ çinli ve hindu karışımı

yanıt0
yanıt2
Gonul:

1 Çinliler 2Hindistan sıra dışı mahkumlar.??

24
1
yanıtYanıtla
Hhh:

Mahkum değil o mahluk

yanıt10
yanıt0
Büşra:

CEHALETTE LAWEL ATLAMIŞLAR BUNLAR BAKALIM BIR ÜST SEVIYEDE NE VAR TÜRKIYEDEDE BÖYLE INSANLAR VAR MALEEESEEEFFF

6
7
yanıtYanıtla
Viyana:

Ne bekliyosun ineğe maymuna tapandan...o anne baba degilmi oğlunu hayvanlara taptiran..hayvan gibi dayak yemiş işde Ama tabi yazık uzuldum

9
4
yanıtYanıtla
baba vanga:

Anasını babasını öldüren anneannesini katleden miras icin kardeşini amcasını cocuğunu öldüren cok olay var başkasının inancına pislik atmayı bırak cezaevindekilerinin yüzde doksandokuzu müslüman ozaman kötüle bu dinide?

yanıt8
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title