Haberler

Kocaeli'den Kısa Kısa

Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan yaz spor okullarının açılışı yapıldı.

Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan yaz spor okullarının açılışı yapıldı.

Darıca Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye olarak gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerini söyledi.

Yaz spor okullarının gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Karabacak, spor okullarının öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için fırsat olduğunu belirtti.

Karabacak, hedeflerinin sporcu sayısını yükseltmek olduğunu kaydederek, "Bugün milli takıma yükselmiş, olimpiyatlarda mücadele edebilecek sporcularımız var. Buradan çok yetenekli, nitelikli milli takıma kadar gidebilecek sporcuların yetişeceğinden hiç kuşkumuz yok." diye konuştu.

Spor okullarında açılan 12 branştan 3 bin öğrenci faydalanacak.

Gölcük'te ihtiyaç sahiplerine yardım

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuldu.

Gölcük'te esnaflık yapan İsmail Ak'ın önderliğinde Şirinköy, İpekyolu ve Düzağaç mahalle sakinlerinden toplanan eşyalar tır ile Karasu Belediyesinin giysi bankasına gönderildi.

Yardımların gönderilmesi için düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ellibeş, burada yaptığı konuşmada, vatandaşları göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı tebrik etti.

Mahalle sakinlerinin örnek bir davranış sergilediğini belirten Ellibeş, "Dinimiz yardımlaşmayı ve paylaşmayı emrediyor. Nerede bir yoksul vatandaşımız ve ya ailemiz varsa yardım etmeliyiz. Sizler bunu yaptınız. Bir kez daha sizlere teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Karaosmanoğlu'ndan fabrika ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren donuk pasta fabrikasını ziyaret etti.

Fabrikanın Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu, tarafından karşılanan Karaosmanoğlu, çalışanlarla öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

Tesislerdeki üretim alanında incelemelerde bulunan Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, firmanın kadın istihdamına olan katkısından dolayı teşekkür etti.

Karaosmanoğlu, Türkiye'de her geçen gün artan kadın istihdamının önemine de değinerek, "Kadınımızın özellikle üretime katkı sunması ülkemiz için çok önemlidir. Unutmayalım ki güçlü ekonomi için kadının istihdamı şarttır. Ülkemizde kadın istihdamı artsın diye birçok destek var. Hükümetimiz bu konuda çok önemli değişim ve atılımlar gerçekleştirdi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gölcük Darıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title