Haberler

Kocaeli Cumhuriyet Bayramı Kocaeli'nde Coşku Ile Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Kocaeli'nde coşku ile kutlandıKOCAELİ'nde, Cumhuriyet Bayramı törenlerle coşku ile kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı Kocaeli'nde coşku ile kutlandı

KOCAELİ'nde, Cumhuriyet Bayramı törenlerle coşku ile kutlandı. İzmit kent merkezinde binlerce kişi Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi.

İzmit'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti, CHP ve MHP Kocaeli milletvekilleri, EDOK Muhabere Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Güvenlik önlemleri alan emniyet ekipleri drone ile tören alanını izledi.

Program, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun vatandaşları selamlamasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. İzmit Halk Eğitim Merkezi'nin halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlenildi. Lise öğrencileri Cumhuriyet konulu şiirler okudu. Törenin ardından binlerce vatandaş İzmit kent merkezinde ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title