Haberler

Kırmızı Noktalı Muhabbet

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenecek olan tenis turnuvasında gözler Rus Sharapova ile ABD'li Williams'ın üzerinde olacak.

Kadınlar tenisinin sezon sonu turnuvası TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul, bu yıl İstanbul'da 23-28 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

Dünyanın en iyi 8 kadın raketi ile çiftlerde en iyi 4 takımını bir araya getiren turnuvada kuralar önceki gün çekildi. Buna göre tenisçiler, kırmızı ve beyaz olmak üzere iki grupta mücadele edecek.

KIRMIZI NOKTALI MUHABBET

Basın toplantısında gözler Rus Sharapova ile ABD'li Williams'ın üzerindeydi. AFP muhabiri bir ara sürekli gülüşen ikiliye 'Ne konuşuyorsunuz?' diye sordu.

Sharapova, "Türkçe konuşmalardan sıkıldık. Kırmızı noktalı, biraz terbiyesizce bir sohbet yaptık. Bu yüzden anlatamam" dedi.

GÖZLER SİNAN ERDEM'DE

Beyaz torbada Maria Sharapova, Agniezska Radwanska, Petra Kvitova, Sara Errani, kırmızı torbada ise; Victoria Azarenka, Serena Williams, Angelique Kerber ve Li Na yer aldı. 4.9 milyon dolar ödüllü turnuvada maçlar, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Şampiyonanın en gözde dört ismini yakından tanıyalım...

MARIA SHARAPOVA

MEDYA HER AN TAKİPTE

Dünyanın 2 numarası Maria Sharapova, 2004 yılında 17 yaşındayken Wimbledon Tenis Turnuvası finalinde Serena Williams'ı yenerek adını duyurmuştu. O günden bu yana başarısının yanı sıra güzelliğiyle de medyanın yakın takibinde olan tenisçi, 2007'de yaşadığı sakatlıktan sonra 2011'de yeniden eski formuna kavuştu. Özel hayatıyla da her daim gündemde olan 25 yaşındaki tenisçi, uzun bir süre birlikte olduğu basketbolcu Sasha Vujacic'ten bu yılın ilk aylarında ayrılmıştı.

SERENA WILLIAMS

ŞİMDİDEN EFSANE

Amerikalı raket Serena Williams, 'Tüm Zamanların En İyi Kadın Tenisçileri' listesinde 6'ncı durumda bulunuyor. Şimdiden 'tenis efsaneleri' arasında kabul edilen 31 yaşındaki Williams, 15 Grand Slam tekler şampiyonluğuna sahip. Kort içinde oldukça hırslı bir tavır sergileyen Williams, hakemlerle girdiği tartışmalar nedeniyle, bugüne dek iki kez ceza aldı. Renkli kort elbiseleriyle dikkat çeken ünlü sporcunun kendi adını taşıyan çanta ve mücevher markası da var.

VICTORIA AZARENKA

DÜNYANIN BİR NUMARASI

1989'da Belarus'ta doğan Azarenka, 16 yaşında tenis eğitimini sürdürmek için Amerika'ya gitti. 2009'da dünya sıralamasında 7'nciliğe yükselen tenisçi, ertesi yıl aniden tenisi bırakarak eğitimine geri dönmeyi düşündü.

Azarenka'yı bu kararından vazgeçiren kişi ise büyükannesi oldu. Geçtiğimiz yıl Dubai ve Doha turnuvaları sırasında yaşadığı kötü ve formsuz günleri atlatan Azarenka, 2011 Avustralya Açık'ın 4'üncü turunda Li Na'ya yenilmesinin ardından performansını her geçen gün artırdı. 23 yaşındaki Azarenka, bu yıl Avustralya Açık'ta Maria Sharapova'yı yenerek dünya bir numarasına yükseldi.

PETRA KVITOVA

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU

Geçen yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'nı kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Petra Kvitova, bu sezon da başarılı form grafiğini sürdürdü. 22 yaşındaki Çek raket, geçtiğimiz sene ilk kez düzenlenen WTA Championships İstanbul'un da şampiyonu olmuştu. 1.83'lük boyu ve güçlü servisleriyle rakiplerinin korkulu rüyası durumunda olan Kvitova, üst düzey rakiplerinin aksine son derece mütevazı bir hayata sahip. Kortlar dışında medyada yer almamaya dikkat eden genç tenisçi, ihtiyacı olan tüm parayı tenisten kazandığını ve bunun dışında bir iş yapmaya gerek duymadığını söylüyor.

ÇIĞLIKLARIN SESİ KISILABİLİR!

Kadın tenisçilerin, maçlar sırasında oldukça yüksek sesle bağırmaları artık alışılmış bir durum ancak Maria Sharapova'nın son maçında 101 desibel gücünde haykırması rakiplerinin tepkisini çekmişti.

Tıpkı Sharapova gibi yüksek desibelde ses çıkarmasıyla ünlü Azarenka da sık sık maç sırasında attığı çığlıklarla gündeme geliyor. WTA (Kadın Tenisçiler Birliği), seyircileri ve rakipleri rahatsız eden bu çığlıkları önlemek amacıyla, başhakemlere desibel ölçen bir alet vermeyi gündemine aldı. İstanbul'daki turnuvada, Azarenka ile Sharapova'nın çığlıklarının şiddetinde bir azalma olup olmayacağı merak konusu...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Serena Williams Maria Sharapova İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title