Haberler

Kırılan kaburgası akciğerine batan kaleci sezonu kapattı

Güncelleme:

- Kırılan kaburgası akciğerine batan kaleci sezonu kapattı Genç kaleci Kaan Kanber, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak U17 Gelişim Ligi'nde Göztepe ile oynanan maçta kaburgası kırılan Denizlispor'un genç kalecisi Kaan Kanber'in, kırığın akciğerinde 4 santimetrelik yırtığa neden olması...

- Kırılan kaburgası akciğerine batan kaleci sezonu kapattı

Genç kaleci Kaan Kanber, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak

DENİZLİ - U17 Gelişim Ligi'nde Göztepe ile oynanan maçta kaburgası kırılan Denizli spor'un genç kalecisi Kaan Kanber'in, kırığın akciğerinde 4 santimetrelik yırtığa neden olması sebebiyle sezonu kapattığı belirtildi.

Honaz İlçe Stadı'nda 8 Ocak 2022 tarihinde Denizli spor ile Göztepe arasında oynanan ve Göztepe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona eren U17 Gelişim Ligi müsabakasının 72. dakikasında rakip oyuncu ile çarpışması sonucu sakatlanan Denizli spor'un kalecisi Kaan Kanber'in kaburgasının kırıldığı açıklanmıştı. Genç kalecinin kırılan kaburgasının karaciğerde 4 santimetrelik yırtığa yol açmasından dolayı sezonu kapattığı açıklandı. Futbolcunun çarpışma sonrası kaburgasının çatladığını söyleyen Alt Yapı Koordinatörü Ali Yalçın, "O çatlak karaciğeri dört santim delmiş, 4 santim yırtmış. Biz o anda çok korktuk. Hemen onun üzerine ambulans ile devlet hastanesine götürdük. Oradan da gerekli tedaviyi yapıp Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bu nedenle çocuğumuz iki gündür Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yatıyor. Orada müşahede altında tutuluyor. Biz devamlı irtibat halindeyiz. Doktorlar kontrol ediyorlar. Karaciğer kendini tamir eden bir organımız olduğu için ameliyat olup olmayacağı bir iki güne belli olacak. İnşallah ameliyat olmadan bu durumu atlatır. Ama gerçekten büyük bir badire atlattık. Doktorların dediğine göre böyle bir durumda en az altı ay spor yapmaması gerekiyor. Yani bu sezonu kapattı diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Hisarcık Honaz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title