Haberler

Kırıkkale'de Şiir Dinletisi

Kırıkkale'de Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından şiir dinletisi programı düzenlendi.

Kırıkkale'de Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından şiir dinletisi programı düzenlendi.

Kültür edebiyat kolu ve edebiyat öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir dinletisi, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şiir dinletisine, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Bayındırlık ve iskan müdürü Turgut Çiçek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Kılıç, Müftü Yardımcısı Bilal Kara, Sendika başkanları, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenci velileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Okul Müdürü Murat Özsoy, programın açılışında, okulla ilgili bilgiler vererek, 5 bölümde toplam 537 öğrenci ile 57 öğretmen ve personelle eğitim öğretime devam ettiklerini söyledi.

Özsoy, "Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak, ülkemizin sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde mesleki yeterliliğe sahip, meslek etiğini benimsemiş, çağdaş, demokrat sağlık personeli yetiştirmek, sağlık sektöründe öncelikli tercih edilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bilgi teknolojisi ve mesleki alanda değişim ve gelişimde öncü okul olmak için varız" dedi.

Öğrencilerin ders dışı etkinliklerle daha sosyal olduklarını ve birçok yeteneklerinin ortaya çıktığını anlatan Özsoy, şiirlerle sonsuzluğa gidildiği belirterek, "Şiir, bir duygudur, anlamaktır, anlatmaktır, hissetmek ve paylaşmaktır" diye konuştu.

- KIRIKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title