Haberler

Kezman: Önemli Olan Şampiyonluk

Fenerbahçe'nin Sırp Golcüsü Mateja Kezman, Bu Sezon İlk Penaltıyı Kazandıkları ve Alex'in de Atışı Gole Çevirdiği İçin Çok Mutlu Olduklarını Söyledi.

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, bu sezon ilk penaltıyı kazandıkları ve Alex'in de atışı gole çevirdiği için çok mutlu olduklarını söyledi.

Yapılan açıklamalardan dolayı maçtan önce baskı altında olduklarını vurgulayan Kezman, "Üzerimizdeki baskıya rağmen galip geldik. Türkiye'ye şampiyon olmak için geldim. Benim çok gol atmam, iyi olmam önemli değil. Bizim şampiyon olmamız çok daha önemli. Hem çok fazla marke edilmemden, hem de sistemden dolayı biraz gol atmakta zorlanıyoruz. Umarım ikinci senemde daha çok gol atarım" dedi.

Vetel Manisaspor maçındaki kötü oyundan ve kaybedilen iki puandan sonra taraftarlarının kendilerini ıslıklamalarına çok üzüldüklerini ifade eden Sırp golcü, "Taraftarımız  bizden desteğini eksik etmesin" diye konuştu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title