Haberler

Kezman, Antalya Kampına Yeniden Katıldı

Kasık ve Bel Ağrısı Şikayeti Nedeniyle Fenerbahçe'nin Antalya'da Yaptığı İkinci Yarı Hazırlık Kampından Ayrılarak, Kontrol İçin Hollanda'ya Giden Mateja Kezman, Yeniden Kampa Katıldı.

Kasık ve bel ağrısı şikayeti nedeniyle Fenerbahçe'nin Antalya'da yaptığı ikinci yarı hazırlık kampından ayrılarak, kontrol için Hollanda'ya giden Mateja Kezman, yeniden kampa katıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Limak Arcadia Otel'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli ekip, akşam antrenmanını otelin futbol sahasında gerçekleştirdi.

Antalya'dan gelen çok sayıda taraftarın da izlediği antrenmanda, futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Teknik direktör Zico tarafından futbolculara top kontrolü ile kanat organizasyonuyla şut ve gol çalışması yaptırıldı.

Kasık ve bel ağrısı şikayeti nedeniyle 6 Ocak Pazar günü takımının Antalya kampından ayrılarak, kontrol için Hollanda'ya giden Mateja Kezman, bugün yeniden kampa katılırken, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title