Haberler

Kayserispor, Kupada Yarı Finale Yükseldi

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçında Kayserispor, Kendi Sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 Mağlup Ederek, Yarı Finale Adını Yazdırdı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor, kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 mağlup ederek, yarı finale adını yazdırdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası düzenlediği basın toplantasında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, kupada final oynamak istediklerini söyledi. Kafkas; "Çok pozisyona girdik ve rakibe hiç pozisyon vermedik. Daha önce söylediğim gibi kupa bizim için çok önemliydi. Gençlerbirliği Oftaşspor iyi mücadele eden, koşan, oyunu bozan bir takımdı. Ama bugün biz onlardan daha iyi oynadık ve adımızı yarı finale yazdırdık. Şimdi rakibimizi bekleyeceğiz. Söylediğim gibi hedefimiz kupada final oynamak. Oyuncularımı göstermiş olduğu performanstan dolayı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Kemal Okyay ise, Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istediklerini belirterek, "Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerbirliği Oftaşspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk ama bugün zoru kolaya çevirdik. Çünkü çok iyi futbol oynadık ve haklı bir galibiyet aldık. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, ligde ve kupada istikrarlı bir performans sergileyen Kayserispor'un galibiyeti hak ettiğini belirterek, Kayserispor'un kupada final oynayacağına inandığını söyledi. Özdemir; "Kayserispor, özellikle ligdeki istikrarı ve performansını kupada da tekrar edeceğini bugün de gösterdi. Zaten şunu biliyoruz ki, Kayserispor'un ligdeki başarısından ziyade kupaya da odaklandığının farkındayız. Bizim için çok zor bir maçtı. Hem takım olarak iyi oynayan hem de futbolcuların bireysel becerileri fazla olan bir ekibe karşı mücadele ettik. Bizim iyi oynadığımızı söylemek mümkün değil. Maç günü bir takım hastalık ve sakatlıktan dolayı sorunlu bir maça çıktık ve başaramadık. Bizim için kupa yolumuz burada sona ermiştir. Bundan sonra ligde kalan 11 haftada en iyi şekilde performans gösterip, ligi iyi bir yerde bitirmeyi düşünüyoruz. Kayserispor'un kupada final oynayacağını düşünüyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor oyuncularından İbrahim Şahin ve Giray ise, bundan sonra lige dönüp, ligi en iyi yerde tamamlamayı düşündüklerini söyledi.

Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal da, çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını, kendi sahalarında galip gelme geleneğini sürdürdüklerini belirterek, kupada final oynamak istediklerini söyledi.

Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz ize, çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bugünkü galibiyeti sakat arkadaşımız Fatih Ceylan ve taraftara hediye ediyoruz. Kupada hangi takım çıkarsa çıksın, bizim için fark etmez. Evimizdeki galibiyet serisine devam edip, kupada final oynamak istiyoruz" dedi.

(SE-İY-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title