Haberler

Kayseri OSB'de "Endonezya İş Forumu 2019" Gerçekleştirildi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi tarafından organize edilen "Endonezya İş Forumu 2019" gerçekleştirildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi tarafından organize edilen "Endonezya İş Forumu 2019" gerçekleştirildi.

Türkiye ve Endonezya arasındaki ticaret hacminin artırılması amacıyla düzenlenen İş Forumu'na Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Dr. Lalu Muhammad Iqbal ve beraberindeki heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Endonezya Fahri Konsolosu Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile her iki ülkenin iş dünyası temsilcileri katıldı. Program dahilinde Kayseri'de yer alan ilgili kurum ve kuruluşlar ziyaret edildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi hizmet binasında gerçekleştirilen tanışma programının ardından, Kayseri OSB'de Yönetim Kurulu Üyeleri, OSB'de faaliyet gösteren iş insanları ile Endonezya Cumhuriyeti temsilcileri arasında gruplar halinde görüşmeleri yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Endonezya Fahri Konsolosu Tahir Nursaçan; Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Sayın Dr. Lalu Muhammad Iqbal'i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, iki ülke arasındaki mevcut ilişkilerin belli bir plan ve program dahilinde artırılmasının yararlı olacağını ifade etti. Başkan Nursaçan " Bu iş formunu düzenlemekteki amacımız Endonezya ile karşılıklı ticaretimizi, dengeli bir şekilde yukarı seviyelere taşımak. Türkiye ve Endonezya 'nın tarihsel ve siyasal alanın yanı sıra, ekonomik alanda da güçlü bir geçmişe sahip. Söz konusu forumun iki ülke arasındaki ortak ekonomik ilişkileri geliştirecek "tarihi ve önemli süreç" olduğuna inanıyorum." dedi.

Büyükelçi Dr. Lalu Muhammad Iqbal; sanayi ve ticaret şehri olarak bilinen Kayseri'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu, Türkiye ile Endonezya gibi ekonomik ve ticari alanlarda çok büyük potansiyele sahip olan iki ülke ilişkilerinin daha da geliştirilmesinin çok yerinde olacağını, eğitim, turizm ve kültürel alanlara da ağırlık verilmesinin faydalı olacağını ve Kayseri'de kendisini evinde gibi hissettiğini belirtti.

Büyükelçi Iqbal, katılımcılara Endonezya'daki ekonomik durumu dair ayrıntılı bir sunum yaptı. Endonezya İş Forumu 2019, iki ülke iş insanları arasında gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerinin ardından sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Endonezya Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title