Haberler

Kayseri: Oğlundan 2 Gün Haber Alamayınca İtfaiyeye Haber Verdi

Kayseri'de Bir Şahıs, Oğlundan 2 Gün Boyunca Haber Alamayınca İtfaiye ve Polise Haber Verdi. Oğlunun Evine İtfaiye Çağıran Baba, Oğlu Yürüyerek Apartmandan Çıkınca Sevinçten Gözyaşlarını Tutamadı.

Kayseri'de bir şahıs, oğlundan 2 gün boyunca haber alamayınca itfaiye ve polise haber verdi. Oğlunun evine itfaiye çağıran baba, oğlu yürüyerek apartmandan çıkınca sevinçten gözyaşlarını tutamadı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan Bulvarı üzerinde yaşayan Hakan Taşkoparan isimli şahıstan 2 gündür haber alamayan babası, oğlunun evine gelerek uzun süre zile bastı. Oğlundan cevap alamayan baba, daha sonra itfaiye ve polise haber verdi.

Olay yerine itfaiye ve polis ekiplerinin gelmesinden sonra itfaiye erleri çalışmaya başladı. İtfaiyenin merdivenlerinin kaldırılması sırasında kendisinden 2 gündür haber alınamayan Hakan Taşkoparan, yürüyerek apartmandan çıktı. Yakınlarının 2 gündür haber alamadığı Hakan Taşkoparan isimli şahıs, dışarıya çıktığında şaşkınlığını gizleyemedi. Kapıda polis ve itfaiye ekipleriyle birlikte ailesini de gören şahıs, hemen babasının yanına gitti. Kendisinin 2 gündür evde olduğunu ve televizyon izlediğini söyleyen şahıs, akrabaları tarafından sert karşılandı. Şahsın babası olay sırasında gözyaşlarını tutamazken, itfaiye ve polis ekipleri olay yerinden ayrıldı. Hakan Taşkoparan yüksek sesle televizyon izlediğini, evde olduğunu ve durumunun iyi oyduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title