Haberler

Kayseri'de Ramazan Bayramı

Hisarcık Belediyesinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi. Hisarcık Belediyesi Hizmet Binasında Düzenlenen Bayramlaşma Törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'de Katıldı. Başkan Özhaseki'nin Yanı Sıra Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral ve Hisarcık Belediye Meclis Üyeleri Programa Katılarak Hisarcık Halkı ile Bayramlaştı.

Hisarcık Belediyesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Hisarcık Belediyesi hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de katıldı. Başkan Özhaseki’nin yanı sıra Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral ve Hisarcık Belediye Meclis üyeleri programa katılarak Hisarcık halkı ile bayramlaştı.

Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Ramazan bayramının, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ederek, Hisarcıklıların ve İslam aleminin Ramazan bayramını kutladı. Başkan Veral, Hisarcık Belediyesinin geleneksel hale getirdiği, bayramlaşma törenlerinin dargınlar arasında barışmaların ve dayanışmaların böyle güzel günlerde daha da büyük anlam taşıdığını, bu mübarek günleri fırsat bilerek insanlar arasında ki sevgi ve saygıyı en üst noktaya ulaştığını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de yaptığı konuşmada, Ramazan bayramını buruk karşıladıklarını ve Şırnak’ta şehit düşen Mehmetçiklere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Başkan Özhaseki, “Şu anda sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum. Bende Hisarcık’lı sayılırım. Şu anda hala Hisarcık’ta oturmaktayım. Hisarcık gerçekten çok güzel bir belde. İnşallah yakın bir zamanda Hisarcık çok daha büyüyecek. Özellikle Erciyes kayak merkezine yapılacak olan master planı ile Hisarcık dünya çapında bir belde olacak. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimizden birisi de Hisarcık’tan Erciyes’e teleferik projesidir. Kayak severler Kayseri’den Hisarcık’a gelerek araçlarını park edecek ve Erciyes’e teleferikle çıkacaklardır. Hisarcık’lı halkımız evlerini pansiyon şekline çevirecek ve günlük 100 dolar gibi bir kazanç elde edecektir” diye belirtti.

(SE-SE-Y)

12.10.2007 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title