Haberler

Kaymakam Demirkale, Köy Muhtarlarıyla Buluştu

Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaymakam Demirkale, kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, köylerin mevcut durumları ve sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Muhtarların köylerde devletin en üst düzey temsilcisi olduğuna işaret eden Demirkale, "İnsanın yaşadığı her yerde zaman zaman sorunlar olabilir ancak, yaşanan sıkıntıların aynı düşünce etrafında birleşerek çözülebilir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarının muhtarlarımız tarafından tespit edilerek çözülmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak adına devletimizin yaptığı çalışmaların aktarılması ile ilgili vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye çalışmalıyız. Yapılan bu toplantılar sayesinde halkımızın sorunlarına ve isteklerine çare bulunacak." ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, çözüm önerileri hakkında Demirkale'ye görüşlerini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Gürkan Demirkale Merzifon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title