Haberler

Kayamakam Keklik'ten Müslüm Gürses'in Üvey Annesine Taziye Ziyareti

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçedeki bürokratlarla birlikte yardıma muhtaç aileler ile bir süre önce hayatını kaybeden Müslüm Gürses için üvey annesi Emine Akbaş'ı ziyaret etti.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçedeki bürokratlarla birlikte yardıma muhtaç aileler ile bir süre önce hayatını kaybeden Müslüm Gürses için üvey annesi Emine Akbaş'ı ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Keklik, Bölük Komutanı Üsteğmen Özkan Kaya, İl Genel Meclis Üyeleri Muzaffer Kurt ile Mehmet Yalçınkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Dağlılar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ahmet Oğuz, Fıstıközü ve Bulaklı köylerinde yardıma muhtaç ailelere ziyarette bulundu.

Kaymakam Mehmet Keklik, yardıma muhtaç ailelerin evlerini bizzat ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını yerinde inceledi. Yardıma muhtaç durumda olan ailelere gıda paketi hediye eden Kaymakam Keklik, vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Oğuz'a not aldırarak, problemlerin çözümü için bizzat ilgileneceğini söyledi.

Fıstıközü köyünde yaşayan Müslüm Gürses'in üvey annesi Emine Akbaş'ı da ziyaret eden Kaymakam Mehmet Keklik, "Tüm Türkiye gibi hepimiz büyük bir sanatçıyı kaybettiğimiz için derin üzüntü içindeyiz. Müslüm Baba Türkiye'ye mal olmuş ender kişilik ve ender seslerden biridir. Sizler ailesi olarak bizlerden daha da fazla üzüntü duyduğunuz kesin. Derin üzüntünüzü yürekten paylaşıyorum. Sizlere Allahtan sabır diliyorum. Sevenlerinin başı sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müslüm Gürses Mehmet Keklik Ahmet Oğuz Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title