Haberler

Kavak'ta Şehide Vefa

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Kavak’ın Kuzalan Mahallesi’nden özel harekât polisi Ersan Gürpınar adına iftar programı düzenlendi.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Kavak'ın Kuzalan Mahallesi'nden özel harekat polisi Ersan Gürpınar adına iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftüsü Abdullah Karaca'nın duası ile başlayan program okunan Mevlid-i Şerif ile devam etti. Yapılan konuşmalarda duygu dolu anlar yaşanırken şehit özel harekat polisi Ersan Gürpınar'ın babası düzenlenen bu program için yetkililere teşekkür etti. Aynı zamanda şehidin doğum günüm olması vesilesi ile düzenlenen Mevlid-i Şerif programında açılış konuşmasını yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatanı uğruna gözünü dahi kırpmadan canını ortaya koyan genç kardeşlerimizin hepsinin rabbim mezarlarını cennet bahçesi eylesin. Bizler burada huzurla ve rahatça yaşamımızı sürdürebilmemizin tek sebebi bizleri koruyan kollayan vatan evlatlarının her zaman var olmalarıdır. Bu güzel gecede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün sizlerle şehidimiz özel harekat polisi Ersan Gürpınar'ın evinde iftar yapıyoruz. Bu an çok özel bir an çünkü kardeşimiz bizler için vatanı için şehit oldu. Ülkemizi bölmek isteyen hainler damarımızdaki asil kan ve yüreğimizdeki iman varken hiç boşuna heveslenmesinler. Biz bu ülkenin bir karış toprağı için dahi canımızı vermeye hazırız. Bu ülkede hiçbir zaman Ersanlar bitmez" dedi.

Kuzalan Mahallesi'ndeki baba evinin önünde düzenlenen programa Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Kavak Emniyet Müdürü Şeref Çınar, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Kavak Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Aracı Çelik, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, şehit Özel Harekat polisi Ersan Gürpınar'ın silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürpınar Şırnak Kavak PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title