Haberler

Kasımpaşa Milli Futbolcu Tarkan Serbest'i Transfer Etti

Güncelleme:

Kasımpaşa, Austria Wien forması giyen milli futbolcu Tarkan Serbest'i bir yıllığına kiraladığını açıkladı.

Avusturya Bundesliga ekiplerinden Austria Wien takımının 24 yaşındaki oyuncusu Tarkan Serbest, kendisini satın alma opsiyonu ile beraber 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Milli Takım teknik direktörü Lucescu'nun teklifiyle Türkiye Milli Takımı'nı seçen ve Mayıs-Haziran aylarındaki kamplara katılan 24 yaşındaki Tarkan Serbest 1994 Avusturya doğumlu. Tarkan Serbest, orta sahada görev yapıyor.

LUCESCU İSTEDİ, TARKAN MİLLİ TAKIMI SEÇTİ

Futbola Austria Wien alt yapısında futbola başlayan Serbest 4 sezondur Avusturya Wien forması giyiyordu. Takımıyla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tarkan bu sezonu Kasımpaşa'da kiralık geçirecek.

Austria Wien formasıyla 136 maça çıkan Tarkan Serbest 6 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa U21 Şampiyonası'nda Avusturya forması giyen Serbest A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Avusturya Kasımpaşa Tarkan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

hüseyin kaya:

136 maçta 6 gol atan adamı ne yapacaklar yahu beni oynatsalar ben bile kaza ilede olsa 6 gol atarım

4
1
yanıtYanıtla
ANDSMERO DENİZLİ:

gurbetçi futbolcular beş para etmez. hangisinden hayır geldi şidiye kadar. hepsi 100 üzerinden 65 ile oynuyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title