Haberler

Karşıyaka'ya Yeni Mahalle Merkezi

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi, Şemikler Mahallesi'nde yapımını tamamladığı yeni mahalle merkezine, CHP 20. ve 22. Dönem İzmir Milletvekili Ali Rıza Bodur'un adını verdi.

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi, Şemikler Mahallesi'nde yapımını tamamladığı yeni mahalle merkezine, CHP 20. ve 22. Dönem İzmir Milletvekili Ali Rıza Bodur'un adını verdi. Binlerce vatandaşa ücretsiz sosyal hizmetler sunacak merkez, bu hafta sonu Bodur'un da katılacağı törenle hizmete açılacak.

Karşıyaka'ya kazandırdığı yeni yatırımları, topluma hizmet etmiş değerlerin isimleriyle taçlandıran Karşıyaka Belediyesi, bu geleneğini yeni mahalle merkezine de taşıdı. Şemikler Mahallesi'nde inşa edilen merkeze; CHP 20. ve 22. Dönem İzmir Milletvekili ve eski il başkanlarından Ali Rıza Bodur'un ismi verildi. Karşıyaka'daki 10'uncu mahalle merkezi olan tesis, 9 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'da, coşkulu bir törenle faaliyete geçirilecek.

Şemikler Ali Rıza Bodur Mahalle Merkezi projesi, yıllar önce pazar yeri olarak inşa edilen ancak zaman içinde kullanım dışı bırakılan atıl binada hayata geçirildi. Toplam 550 metrekare kapalı alana sahip olan tesiste, üç ana toplantı ve etkinlik salonu ile idari ofis ve mutfak oluşturuldu. Engelli kullanımına da uygun olarak tasarlanan merkezde, ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursları düzenlenecek. Sağlık, hukuk ve psikoloji gibi alanlarda uzmanların katılımıyla söyleşiler yapılacak, seminerler düzenlenecek. Sosyalleşme, dayanışma ve yardımlaşma ortamları oluşturulacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, merkezle ilgili, "Sosyal hizmetlerimizin önemli bir parçası olan mahalle merkezlerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Karşıyaka'ya çok yakışacak bu tesis, vefa geleneğimizin gereği olarak yine önemli bir değerimizin adını taşıyacak. Bu merkezi, ilimizin ve ülkemizin hafızası niteliğini taşıyan Ali Rıza Bodur'un adına açıyor olmamız da ayrıca önemli. Geçmişimizi unutmuyoruz, unutturmuyoruz. Bölgede yaşayan yurttaşlarımızın yeni buluşma noktası haline geleceğine inandığım 'Şemikler Ali Rıza Bodur Mahalle Merkezi'nin açılışına tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title