Haberler

Karaumurbey Caddesi Yenileme Projesi İçin İlk Kazma Vuruluyor

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Projeleri Kapsamında; Anıt Kültür Park'ın Devam Projesi Karaumurbey Caddesi Yenileme Projesinin Yapımına Başlıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında; Anıt Kültür Park'ın devam projesi Karaumurbey Caddesi Yenileme Projesinin yapımına 20/06/2011 Pazartesi günü başlıyor.. Çalışmalara ilk önce mevcut yol kaplamasının sökülmesi ile başlanacak olup daha sonra su, kanalizasyon ve eksik bulunan telefon hatlarının tamamlanması ve yenilenmesi ile yüklenici firma tarafından hazırlanan projeye göre devam edilecektir.

Yol çalışmaları sırasında zorunlu olarak Karaumurbey Caddesi trafiğe kapanacaktır. Bu yolu kullanan vatandaşlarımız için alternatif yol güzergahı olarak Hızırbey Camii yanından, Haşim Peksöz Caddesi üzerinden Öğretmenevi yönüne doğru trafik akışı olacaktır.

Projenin tamamlanması ile birlikte, engelli vatandaşlarımız için yol takip tuğlaları döşenmiş, park cepleri bulunan, halkımız için dinlenme noktaları olan kentimize yakışır bir bölge haline gelecektir. Bölgedeki çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlık nedeni ile özür diler, Vatandaşlarımızın bu süreçte gösterecekleri anlayış için şimdiden teşekkür ederiz…

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title