Haberler

Karaman: Karaman'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı

Karaman'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Karaman'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Karaman'ın Sudurağı Beldesi girişinde dün gece saat 23.00'de meydana geldi. Murat Özütemiz'in kullandığı 70 AJ 001 plakalı otomobili geçmek isteyen Mehmet Uslan idaresindeki 70 AT 826 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobile çarparak takla attı. Kazada ayağı kırılan motosiklet sürücüsü Mehmet Uslan, kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı Mehmet Uslan'ın daha önce de 2 kez motosiklet kazası geçirerek yaralandığı ve tedavi edildiği öğrenildi.

Diğer kaza ise gece saat 23.30 sıralarında merkez Çeltek Mahallesi Kızlar Türbesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep Çınar (23) yönetimindeki 70 DN 295 plakalı motosiklet ile Mehmet Durmaz'ın (36) kullandığı 70 DC 323 plakalı motosiklet, dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada her 2 motosiklet sürücüsü de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Recep Çınar Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title