Haberler

Kapkaççılar, Banka Şubesinden Çıkan Kadının 48 Bin Dolarını Çaldı

Beyoğlu'nda Kapkaççıların Saldırısına Uğrayan Bir Kadın, Çalıştığı Şirkete Ait 47 Bin 950 Dolar Bulunan Çantayı Banka Şubesi Önünde Kaptırarak Yaralandı.

Beyoğlu'nda kapkaççıların saldırısına uğrayan bir kadın, çalıştığı şirkete ait 47 bin 950 dolar bulunan çantayı banka şubesi önünde kaptırarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Karaköy Necatibey Caddesi üzerinde saat 17.10 sıralarında meydana gelen olayda, Garanti Bankası'ndan çalıştığı şirkete ait 47 bin 98 doları çekerek bankadan ayrılan Fatma İpsalar, motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Biri kasklı, diğeri ise şapkalı olan kapkaççılar, arabasına doğru yürümekte olan İpsalar'ın elinden içi para dolu çantayı çekti. Kapkaççılara direnen ve bir süre yerde sürüklenen İpsala, yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Çantayı almayı başaran

kapkaççılar ise, hızla uzaklaşmaya başladı. İpsala'nın çığlıklarını duyan bir deniz polisi, havaya doğru bir el uyarı ateşi açtı. Zanlılar durmayınca, polis bu kez motosiklete doğru ateş açtı. Açılan ateş sonucu arkada oturan kapkaççı sağ ayağından yaralandı. Yaralı halde kaçmayı sürdüren kapkaççılar, paraları alarak içi boş çantayı Fındıklı'da yol kenarına attıktan sonra kayıplara karıştı.

Karaköy'de elektrik malzemeleri ihraç eden bir firmada çalıştığı öğrenilen Fatma İpsala, olay sonrası Karaköy Polis Merkezi'ne giderek ifade verdi. Polis, İpsala'nın verdiği eşkaller doğrultusunda çevre hastanelerde sağ ayağından yaralanmış birini bulmak için çalışma başlattı. Talihsiz kadın, yanındaki bir bayan arkadaşı ile birlikte polis şapkası ve güneş gözlüğü takarak ayrıldığı polis merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

(AU-CİN-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title