Haberler

Ekili tarlaya inen Kanadalı paraşütçüyle Burdurlu çiftçinin diyaloğu izleyenleri gülme krizine soktu

Güncelleme:

Burdur'da bir çiftçinin, tarlasına inen Kanada uyruklu yamaç paraşütçüsüyle diyaloğu izleyenleri gülme krizine soktu. Burdur şivesiyle paraşütçüyle konuşan çiftçi, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek paraşütçüye, "2 bin euro zararım var, para yoksa da Alman çikolatası ver" dedi.

Kanada uyruklu yamaç paraşütçüsü Denizli Çameli Yaylacık Dağı'ndan dün sabah atlayış yaptı. Paraşütçü, yaklaşık 110 kilometre uzaklıktaki Burdur'un Yassıgüme köyünde Kazım Öz'e ait arpa ekili tarlaya acil iniş yaptı.

İLK BAŞTA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Ekili alanda paraşütçüyü gören Öz ise, ilk başta neye uğradığını şaşırdı. ardından paraşütçünün yanına giderek cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayın yapmaya başladı. Burdur şivesiyle konuşan Öz ile az Türkçesi bulunan paraşütçünün diyalogları ise güldürdü.

"EKİNLERİMİ ÇİĞNEDİN"

Öz'ün "Ne yapıyorsun. Nerelisin sen. Yabancı bu herhalde. Oğlum, niye ekinin içine iniyorsun" sözlerine, Kanadalı yamaç paraşütçüsü az Türkçesiyle "Sorry" (Üzgünüm). Acil iniş yaptım" yanıtını verdi. Bunun üzerine ise Öz, "Sorry, Sorry diyorsun da niye iniyorsun buraya. Zaten yağmurdan eser yok, bir de gelip ekinin içine iniyorsun ya. Çağır akrabalarını, bak döverler vallahi burada. Akrabalarını çağır insinler buraya. Bu tarla, ekin benim. Kusura bakma diyorsun, ne kusura bakma, çiğnedin" dedi.

"ALMAN ÇİKOLATASI VER"

Ardından bölgeye paraşütçünün arkadaşlarının geldiğini gören Öz, "Vallahi akrabaları geldi yemin olsun. Bana bir şey etmezler dimi? 2 bin euro borcun var, yoksa Alman çikolatası ver" sözleri izleyenleri güldürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kazım Öz Kanada Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Ay kural:

Ne bekliyorsunuz ki çoban muhabbeti yapmış . Okumamış kültürsüz cahil adamın ağzından başka nasıl sözler çıkar. Çoban ağzı yapmış.

233
117
yanıtYanıtla
hakikat :

gülmek mi ? sinir krizine girdim . ne ekin tarlasıymış bu ? duyanda çilek tarlası sanar.

28
46
yanıtYanıtla
sadullah biliktü:

Çilek veya ekin yada başka bir mahsül ne farkeder ki sonuçta orda bir emek var alınteri var. Gerçi siz ne anlarsınız emekten alınterinden.

yanıt3
yanıt1
Milliyetçi:

yurdum insanı

33
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Püskevitte isteseydi.

25
3
yanıtYanıtla
Yıldırım Bayazıt Yaylak:

YURDUM İNSANI....:)

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title