Haberler

Kahramanmaraş: Aşık Mahzuni Şerif'i Anma Etkinlikleri 13 Ağustos'ta

Aşık Mahzuni Şerif'in, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde 13 Ağustos'ta düzenlenecek etkinliklerle anılacağı bildirildi.

Aşık Mahzuni Şerif'in, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde 13 Ağustos'ta düzenlenecek etkinliklerle anılacağı bildirildi.

Bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Aşık Mahzuni Şerif'i anma etkinlikleri, 13 Ağustos Pazar günü Afşin'in Berçenek Köyü'nde yapılacak. Berçenek Mahzuni Şerif ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Gül, bu yıl yapılacak etkinliğin daha içerikli yapılması için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, "Her yıl düzenli olarak yapmaya çalıştığımız etkinliğimiz, geçen yıl bilindiği gibi izdihama yol açmıştı. Biz bunu önlemek için Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız'ın da katkısıyla anfi tiyatro yapımına başladık. Geçtiğimiz yıl zemin toz içindeydi. Tamamen çakıl döşeyerek toz olayını ortadan kaldırdık. Diliyoruz ki bu yıl düzenlediğimiz etkinlik diğerlerinden coşkulu, neşeli geçsin" dedi.

Bu yılki etkinliğe Erdal Erzincanlı, Mustafa Özarslan, Hüseyin Turan, Emrah Mahzuni, Ali Mahzuni, Zeynel Kenan Kardeşler, Cemile Gülbudak, İsmail İpek, Mehmet İpek, Kamil Karakurt ve sürpriz sanatçıların katılacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title