Haberler

Kafkas: Hiçbir Zorluk Bizi Pes Ettiremeyecek

Güncelleme:

Orduspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Trabzonspor, Sivasspor'la oynayacağı maça hazırlanıyor.

Orduspor galibiyetiyle rahat bir nefes alıp Sivasspor'la oynayacağı kupa yarı final ilk maçına moralli hazırlanan Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, gelecekten umutlu konuştu, "Hiçbir zorluk bizi pes ettiremeyecek, yolumuzdan döndüremeyecek" dedi.

FUTBOLCULARA ÇOK SERT MESAJLAR

Ligde kalan her maçı kazanmak için oynamak durumunda olduklarını belirten Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Kalan maçlarda toplayabileceğimiz puanı toplayıp Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefe yürümek amacındayız. Her iki kulvarda mücadelemizi sürdürürken hangi oyuncumuz daha hazırsa onu tercih etmeye çalışıyoruz. Oyun anlayışı itibarıyla talep ettiklerimizi yerine getirenler formaya daha rahat ulaşırlar. Bizim çalışma prensiplerimiz doğrultusunda kulübümüzün ilkeleri başrol oynayacak. Bu ilkeler yönünde hareket edenler yapının içinde kalır, diğerleriyle maalesef yollarımız ayrılır."

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Trabzonspor'un ülkenin futbol tarihinde üstlendiği çok önemli bir misyon olduğunun altını çizen Tolunay Kafkas, "Bu misyona ve tarihe yakışan davranışlar gösterme zorunluluğumuz var. İlkelerimizi oturtma doğrultusundaki kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. Bildiğimiz doğruları hayata geçirerek takımımızı içinde bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımaya çalışacağız" dedi.

GELECEK YIL ZİRVE MÜCADELESİ

Tolunay Kafkas, taraftarlarının geçmişini ve başarılarını çok iyi bildikleri kulübün içinde bulunduğu durumdan daha iyi seviyede olmasını beklediklerini diles getirirken de şunları söyledi:

"Bu yönde herkes aynı düşünceye sahip. Zaman zaman büyük takımlar böyle iniş çıkışlar yaşayabilirler. Geçmişe bakıldığında bunun örnekleri görülmektedir. Ama Trabzonspor'un büyüklüğü bu süreyi en aza indirecek potansiyel ve donanıma sahip. İçinde bulunduğumuz sezon bittiğinde gelecek yıl herkes Trabzonspor'un yeniden zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu görecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Trabzonspor Sivasspor Orduspor Spor Haberler

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title