Haberler

Kadın Yolcuyu Darp Eden UBER Şoförü Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Sarıyer'den Atatürk Havalimanı'na götürmek için aldığı kadın yolcuyu darp eden UBER şoförü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sarıyer'den Atatürk Havalimanı'na götürmek için aldığı kadın yolcuyu darp eden UBER şoförü M.Ü., adliyedeki işlemlerinin ardından 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

DARP EDEREK ARACINDAN İNDİRMİŞTİ

Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere Sarıyer'den UBER aracına binen Birgül E., ücret nedeniyle şoför M.Ü. ile tartışmış ve darp edilerek araçtan indirilmişti. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ü., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. UBER sürücüsü M.Ü.'nün Küçükçekmece Adliyesi'ndeki işlemlerinin ardından 'adli kontrol' şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıyer Uber 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

fb li:

arkadaslar bu haberin tamamini arac ici kamerasindan izledik kadin en az on kere bagira bagira anasina kufur ediyor soforun sonu boyle haketti adam yarim saat sabirli sakin konusup sakinlestirmeye calisti bu kasar taksici tezgahindan baska bisey degil !!! ubere devam

18
0
yanıtYanıtla
ADALET GETİREN:

Tamamı ile yalan haber, taksicilerin çevirdiği bi tezgah, uber de gideceğin yeri haritada gösterirsin fiyat çıkar. Ona göre de çağırırsın. Burda kadın çağırıyor biniyor yola koyuluyorlar fiyat 220 lira diye bas bas bağırıyor olay çıkarıyor, sürücü konuşamıyor bile he birde kadını darp ettikten sonra Sarı taksi şöförü durup kadına yardım ediyor. İroni de ironi :)) Ayrıca bu olayın gerçek olduğunu var sayarsak video üzerinden konuşuyorum kadın haketmiş.

17
1
yanıtYanıtla
TAKSİ VS DOLMUŞ YES.UBER NO:

uber filan istemiyoruz. yetkililere duyrulur. biz vatandaşlar dolmuştan taksiden çok memnunuz. zaten bayanada bir taksici yardım etmiş ALLAHTAN

2
13
yanıtYanıtla
UBERİN ...:

SEN TAKSİCİ MİSİN

yanıt3
yanıt0
.:

taksicide olayın kokusunu almış, Süper kahraman gibi yetişmiş hemen

yanıt4
yanıt1
taksici vs dolmuşçu:

arkadaş doğru noktaya el atmış. ben hem taksi hem dolmuş sahibi olarak, bu ucube uber ülkemizi sömürüyor. para yurtdışına gidiyor. ben 5 kişi çalıştırıyorum. vergi maaş masraf bunları neden görmüyorsunuz. hep bir kibarlık yalakalık hanfendicilik oynuyorsunuz. ayrıca diğer meslektaşlarıma tavsiyem kurallara uyalım. kibar olalım. hanzoluğun lüzümü yok saygılar

yanıt2
yanıt0
DOST BAŞA KUZGUN LEŞE..:

UBER sürücüsü yerden göğe kadar haklı kadın tamamen yalan söylüyo, taksi piyasası bitti artık bunadan sonra ihtiyacım olursa UBER araçlarını tercih edicem,

13
1
yanıtYanıtla
yoksul:

bu olay taksicilerin tezgahı buda böyle bilinsin!!

10
1
yanıtYanıtla
Domates güzeli:

Video kaydını izledim. Ablayı ben olsam daha erken döverdim, çocuk yine sabırlı çıkmış.

11
0
yanıtYanıtla
Hakan taşkiran:

Taksi plakasi 1,5 miljon TL üzeri ve arac değeri 50. Bin yok. Adeta dökülüyor! Kisa mesafe almazlar. Kim neye göre bu taksi lere bu değeri biçiyor.avrupa da taksiler plakadan cok daha değerli ve eğitimli soförler. Ayrica merak etiğim bu taksicler bu değere göre vergisini ödeme yapiormu??

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title