Haberler

Judo: Büyükler Türkiye Şampiyonası Tanıtım Toplantısı

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasında 57 ilden 689 sporcunun mücadele edeceğini bildirdi.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasında 57 ilden 689 sporcunun mücadele edeceğini bildirdi.

Huysuz, şampiyonanın yapılacağı 10 bin kişilik spor salonunda düzenlediği basın toplantısında, 7-8 Aralık'ta yapılacak şampiyonada 57 ilden 389'u erkek 300'ü kadın olmak üzere 689 sporcunun yarışacağını belirtti.

Şampiyona için antrenör, idareci ve veliler dahil yaklaşık bin kişinin Antalya'ya geldiğini dile getiren Huysuz, iki gün sürecek şampiyonada dereceye girenlerin milli takıma seçileceğini ifade etti.

"Şampiyonada, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına gidecek olan sporcuları seçeceğiz." diyen Huysuz, milli takımın başarısı için de ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Huysuz, önümüzdeki yıl Antalya'da dünya şampiyonasının bir ayağını düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da Antalya'nın turizmde önemli bir destinasyon olduğunun altını çizerek, kış aylarındaki spor organizasyonları ile turizme ve spora katkı yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Süper Lig maçlarına Galatasaray ve Trabzonspor'da katılıyor

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2017 faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası ile Süper Lig ve Süper Lige yükselme karşılaşmaları yarın Antalya'da 10 Bin Kişilik Spor Salonu'nda başlayacak. Şampiyonada ilk gün kadınlarda, 48, 52, 57 ve 63, erkeklerde 60, 66, 73 ve 81 kilogramda sporcular rakipleriyle karşılaşacak.

9 Aralık'ta gerçekleştirilecek Süper Lig mücadelesine katılacak takımlar şöyle:

Kadınlar: İstanbul BBSK, Galatasaray, Trabzonspor, Osmangazi BSK, Antalya Yolspor, Kocaeli BBSK, İzmir BBSK, Ordu Judo İhtisas, Sivas GSK, Salihli Belediye SK, Selçuklu Spor Kulübü, Trabzon Ayyıldız.

Erkekler: İstanbul BBSK, Galatasaray, Selçuklu BSK, Samsun ASP, Ankara EGO, İzmir BBSK, Etimesgut BSK, Salihli Belediye SK, Ordu Judo İhtisas, Selçuklu Spor Kulübü, Düzce GSK, Osmangazi BSK.

Süper Lige yükselme karşılaşmaları da 10 Aralık'ta yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Selçuklu Antalya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title