Haberler

İzmit Mimar Sinan`Da Unutulmaz Bir Gün

İzmit Mimar Sinan İlköğretim Okulu, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı okul bahçesinde düzenlediği törenle kutladı.

Öğrencilerin bir birinden güzel gösterileri büyük beğeni toplarken, velilerin ilgisi okul yöneticilerini mutlu etti. Okul bahçesine sığmayan velilerin büyük bir bölümü törenleri, kuş bakışı olarak okulun yol tarafından izledi.

Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse'nin de katıldığı törenler Saygın Duruşu, İstiklal Marşı ve Okul Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz ile Müdür Başyardımcısı Ahmet Akkaya'nın yoğun uğraşısının yanı sıra Güral Güler, Müge Berberoğlu, Ali Yıldız, Bekir Doksanbir, Mehtap Kılıç, Görkem Çelik, Serihan Yılmaz, Gonca Kutlutan ve Esra Cenkçi'den oluşan okulun 23 Nisan Kutlama Komitesi ile Okul Aile Birliği üyeleri unutulmaz bir programa imza attılar.

Anaokulu sınıflarının gösterileriyle başlayan kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Müzik eşliğinde dans edip, çeşitli oyunlar oynayan minikler velilerden büyük alkış aldı.

İlköğretim sınıflarının gösterileri de büyük beğeni topladı. Halk müziği eşliğinde geleneksel oyunların da sergilendiği gösterilere miniklerden oluşan Mehteran Takımı ise, gönülleri fethetti.

Yoğurt yeme yarışması, şut çekme ve balon patlatma gibi eğlenceli yarışmaların da düzenlendiği törenlerde spor, resim ve fotoğraf yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

23 Nisan nedeniyle il genelinde düzenlenen İzmit ilçesi Bilgi Yarışması'nda birinciliği kazanan okul öğrencileri Esra Yakut, Hatice İnür ve Hande Çurnal'a Okul Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz tarafından çeşitli ödüller verildi. Yine Matematik Olimpiyatları'nda Bronz Madalya alan okul öğrencisi Ebru Akdeniz, Krosta il birincisi olan Gözde Bayrak, Krosta il ikincisi olan Nazlıcan Yetimaslan, Kros Küçük Kızlar Kocaeli üçüncüsü olan Sude Acar, Sevil Ayvaz, Şevval Bektur, Beyzanur Çığ'dan oluşan okul takımı, Kros Yıldız Kız Kocaeli ikincisi olan Beyzanur Turan, Beyza Sav, Şevval Berfin Yılmaz ve Şevval Eren'den oluşan okul takımı ile Satranç İl beşincisi Ahmet Tahir Alaylı'ya çeşitli ödüller verildi.

Yine 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde yapılan resim ve fotoğraf yarışmaları sonunda Anasınıfı Kategorisinde birinciliği Esra Ceyhan, ikinciliği Emin Selman Yıldız, üçüncülüğü Rabia Balcı,

1-2-3. Sınıflar kategorisinde birinciliği Betül Elverdi, ikinciliği Nisanur Aktaş, üçüncülüğü Yunus Emre Kılıçaslan,

4-5. Sınıflar kategorisinde birinciliği Asude Taban, ikinciliği Ezgi Ertürk, üçüncülüğü Berra Gül Ergün,

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Barosu ve Gölcük Fotoğraf Sinema Derneği işbirliği ile yapılan yarışmada başarı kazanan okul öğrencileri Tuğba Arsoy ve Berkay Kılıç'a çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title